Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OUT de la FCSB. Gigi Becali a cedat un jucător cu 16 meciuri în acest sezon

OUT de la FCSB. Gigi Becali a cedat un jucător cu 16 meciuri în acest sezon

Fotbal intern

Comentarii

FCSB continuă să se despartă de o parte din jucători în această iarnă. Unul dintre ei a fost împrumutat în Liga 3.

Out de la FCSB. Unde va evalua jucătorul cu 16 meciuri în acest sezon

FCSB a reuşit să rezolve încă o plecare Fundaşul central, Ştefan Cană, a fost cedat sub formă de împrumut la Foresta Suceava, formaţie din Liga 3 pregătită de Dorin Goian.

În vârstă de 22 de ani, acesta a evoluat în prima parte a sezonului la formaţia cu relaţii apropiate de FCSB, Unirea Constanţa, dar care, din cauza problemelor financiare, este nevoită să renunţe la mai mulţi jucători.

Astfel, Cană va juca la gruparea suceveană, unde va fi antrenat de un alt fost jucător al roş-albaştrilor, Dorin Goian, informează monitorulsv.ro.

Acesta va fi prezent la reunirea lotului Forestei Suceava, care va avea loc la data de 23 ianuarie.

Foresta Suceava a realizat în această iarnă, până acum, patru transferuri: fundaşul Ştefan Cană (FCSB), atacantul Robert Martin (Şomuz Fălticeni) şi mijlocaşii Valentin Hagiu (Rapid Brodoc) şi Sebastian Nechita (Dante Botoşani).

Formaţia de pe Areni se află pe primul loc în Seria 1, din Liga 3, cu un avans de nouă puncte faţă de urmăritoare, Bucovina Rădăuţi, respectiv CSM Bacău.

În prima parte a sezonului, Ştefan Cană a evoluat în toate cele 16 partide din campionat pentru Unirea Constanţa, echipă aflată pe ultimul loc în Liga 2, cu 12 puncte, după 16 etape.

La FCSB, de-a lungul timpului, Cană, evaluat la 150.000 de euro, a reuşit să bifeze doar trei meciuri (două în campionat şi unul în preliminariile Europa League).

Un alt jucător de care FCSB s-a despărţit în această iarnă, definitv, are mari probleme şi poate rămâne fără echipă chiar până la vară.

Afla mai multe despre: fcsbliga 3 

viewscnt
Articole similare