Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ovidiu Burcă exultă după primul succes din campionat. ”Victorie meritată.” Ce a spus antrenorul lui Dinamo despre următorul meci

Ovidiu Burcă exultă după primul succes din campionat. ”Victorie meritată.” Ce a spus antrenorul lui Dinamo despre următorul meci

Superliga

Comentarii

Dinamo Bucureşti a învins-o pe FC Botoşani cu 1-0, în ultimul meci al etapei a cincea din Superligă.

Meciul de pe stadionul Arcul de Triumf a început cu Dinamo în atac, gazdele punându-l la încercare pe Ducan în câteva rânduri. Prima repriză s-a încheiat însă fără gol marcat. În minutul 62 Politic a trimis în bară, dar Dinamo a reuşit sa marcheze golul victoriei în minutul 90+6 după intervenţia nefericită a lui Ducan. Este prima victorie a dinamovistilor în actualul sezon.

Burcă exultă după prima victorie a lui Dinamo de la revenirea în Superligă

”A fost un meci dificil, contra unei echipe bune, care joacă fără niciun fel de complex de inferioritate, cu jucători foarte buni de contraatac. Am avut un meci complicat, a trebuit să atacăm, dar să pregătim şi momentele în care pierdeam mingea.

Aveam nevoie de victoria asta, aveam nevoie de încredere. Victoriile sunt cele mai importante, îţi dau încredere că lucrurile sunt OK. Eu cred că am fost echipa care a dominat jocul, a încercat să-şi creeze ocazii. Nu cred că se pune problema echipei care merita să câştige.

A fost un meci pe care l-am controlat. Atmosfera este una foarte bună în vestiar. Suntem încă intr-un moment de tranziţie.

(n.r. despre meciul cu FC Voluntari) Întâlnim una dintre cele mai bune echipe. Voluntari are un nucleu de jucători ce joacă împreună de foarte mulţi ani. Ne va aştepta o partidă foarte dificilă”, a spus Ovidiu Burcă, după meciul cu FC Botoşani.

 

Afla mai multe despre: burcădinamo,  

viewscnt
Articole similare