Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru a făcut încă un pariu în direct la Orange Sport: "Asta se întâmplă cu Edi Iordănescu mâine. Plec cu camionul de sticle de vin" | EXCLUSIV

Panduru a făcut încă un pariu în direct la Orange Sport: "Asta se întâmplă cu Edi Iordănescu mâine. Plec cu camionul de sticle de vin" | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Expertul Orange Sport, Basarab Panduru, a oferit două scenarii care ar putea avea loc după ultimul meci al României din grupa de Liga Naţiunilor. Sigur pe el, fostul fotbalist a anunţat că pariază pe predicţia sa.

Pariul lui Basarab Panduru despre soarta lui Edi Iordănescu la echipa naţională

  • Echipa României va evolua, luni, de la ora 21.45, pe stadionul Giuleşti din Bucureşti, în compania reprezentativei din Bosnia şi Herţegovina, în ultima etapă a Grupei 3 din Liga B a Ligii Naţiunilor.

Selecţionerul a ratat obiectivul impus prin contract: clasarea printre primele două echipe din grupa de Liga Naţiunilor. 

Mai mult, naţionala României poate retrograda în Liga C, dacă Finlanda obţine în Muntenegru un rezultat mai bun decât România în partida cu Bosnia, luni, de la 21:45, în Giuleşti, live text pe Orange Sport. 

Într-un dialog la Orange Sport între Florin Răducioiu şi Basarab Panduru, cel din urmă a pus un pariu referitor la soarta lui Edi Iordănescu, cel care prin contract poate fi dat afară de FRF la finalul grupei din Liga Naţiunilor. 

Panduru crede că dacă România retrogradează, şefii de la Casa Fotbalului vor căuta un alt selecţioner, dar datele problemei se schimbă dacă naţionala termină pe locul al treilea şi se menţine în Liga B.  

Panduru: "Dacă echipa termină pe ultimul loc, el poate să plece. Dacă termină pe trei nu cred că se mai întâmplă acelaşi lucru. Sunt lucruri diferite. Locul 3, mergem mai departe. Pare mai bine să pleci tu, că oricum te dau afară". 

Răducioiu: "Nu ştiu dacă după asemenea rezultate... E un eşec. Da, cred că ar putea să plece. El nu a fost criticat foarte mult". 

Panduru: "Nu e criticat de ce... În jurul lui se învârt nişte oameni care sunt prieteni. 

Tu ai semnat contractul ăsta. Ai fost în probe, da? Nu poţi veni în probe. Boloni a zis că nu vine în proba cu contractul ăsta, nu mă daţi afară de pe locul al treilea. 

Ăsta e contractul, Edi! Nu-l acuză nimeni şi ţi-am spus că asta se va întâmpla. Locul patru, el îşi dă demisia şi locul trei nu se întâmplă nimic. Fac pariu aici. Câştig toate pariurile cu voi. Câştig tot cu voi, plec cu camionul de sticle de vin. Putem face pariu că mâine se va întâmpla cum zic eu. 10% putem greşi, dar 90% din tot ce se vorbeşte... Locul 4, pleacă sigur. Locul 3, va continua"

În urmă cu câteva zile, Basarab Panduru a făcut un pariu şi cu Nicolae Dică. Antrenorul FCSB a spus că din acest punct şi până la finalul sezonului regulat echipa sa va strânge cele mai multe puncte, iar expertul Orange Sport n-a fost de acord. 

Afla mai multe despre: basarab panduruedi iordanescuromania bosnia 

viewscnt
Articole similare