Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panduru, uluit de ceea ce i-a spus Meme Stoica despre Leo Messi: ”Asta nu credeam nici eu”

Panduru, uluit de ceea ce i-a spus Meme Stoica despre Leo Messi: ”Asta nu credeam nici eu”

PSG

Comentarii

Basarab Panduru a rămas mirat de o afirmaţie făcută de Mihai Stoica despre Lionel Messi.

Mihai Stoica a vorbit din nou despre procentul de penalty-uri ratate pe care-l are Lionel Messi. Managerul general al FCSB-ului a subliniat astfel că Messi ar avea probleme cu stăpânirea de sine într-un astfel de moment decisiv.

Afirmaţia l-a mirat pe Basarab Panduru, cel care are însă o altă teorie. Specialistul Orange Sport susţine că motivul pentru care Messi ratează des penalty-uri este că bate prea riscant.

Panduru nu este de acord cu teoria lui Meme Stoica despre Leo Messi

Lionel Messi este considerat cel mai mare fotbalist din istorie şi a stabilit recorduri extrem de greu de doborât. Însă argentinianul a arătat uneori o slăbiciunea la loviturile de departajare.

De-a lungul carierei, Lionel Messi a executat 141 de lovituri de la 11 metri. A marcat 109 goluri şi 32 au fost ratate. Adică o rată de succes de 77%, una destul de mică.

Mihai Stoica spune că aceste statistici demonstrează că Lionel Messi îşi controlează destul de greu emoţiile la loviturile de departajare.

Afirmaţia l-a surprins pe Basarab Panduru, care are altă teorie: Messi bate penalty-urile mult prea riscant şi acesta ar fi motivul pentru care ratează atât de des:

Meme Stoica: Pun şi eu o întrebare: de ce a ratat Messi atâtea penalty-uri în viaţa lui? Pentru că nu ştie să lovească mingea? Eu cred că loveşte mingea perfect. E altă problemă... tremură ”gladiolele”.
Basarab Panduru: Lui Messi?
Stoica: Da... Messi are unul din patru penalty-uri ratat. Deci, din 100 de penalty-uri, ratează 25, se ştie asta.
Panduru: Da, poate ai dreptate, dacă îi tremură picioarele... asta nu credeam nici eu.
Stoica: Păi atunci de ce ratează?
Panduru: De ce ratează? Pentru că bate cum bate. N-ai văzut cum? Păi cum? Te duci la minge şi baţi la un metru pe lângă portar... ai şanse foarte mari să ratezi în momentul ăsta când te duci.
Stoica: Adică nu poate să lovească mingea bine?
Panduru: Nu ştiu, poate nu vrea să lovească să pună în vinclu, dar el aşa face.
Stoica: Nu, eu zic că-i tremură picioarele. Florin Tănase loveşte mingea mai bine decât Messi sau decât Cristiano Ronaldo? Nu! Florin Tănase, din 35 de penalty-uri, ratase două.
Panduru: El este genul Bruno Fernandes, Tănase, adică în stilul ăla bate Tănase.
Stoica: Eu vreau să spun că nu contează cum loveşti mingea, contează stăpânirea de sine. Dacă eşti stăpân pe tine, marchezi.

 

Afla mai multe despre: lionel messi 

viewscnt
Articole similare