Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Panică în Rusia. Ce s-a văzut în direct la o televiziune foarte urmărită. Au întrerupt imediat transmisiunea şi şi-au prezentat scuze

Panică în Rusia. Ce s-a văzut în direct la o televiziune foarte urmărită. Au întrerupt imediat transmisiunea şi şi-au prezentat scuze galerie foto

Bundesliga

Comentarii

Propaganda pusă la cale de Kremlin a primit o lovitură sâmbătă seară, la o televiziune din Rusia.

Presa din Rusia este strict controlată de Kremlin, care vrea să se asigure că mesajele Occidentului nu vor ajunge mai ales la populaţia de rând.

Controlul asupra mass-media a fost şi mai dur după ce Rusia a declanşat războiul din Ucraina şi au fost introduse legi foarte stricte în acest sens.

În acelaşi timp, administraţia de la Moscova a transmis pe toate căile mesaje cum că Rusia n-a invadat Ucraina, ci a declanşat ”o operaţiune specială de denazificare şi dezarmare”.

Propaganda pusă la cale de Vladimir Putin a primit sâmbătă seară o lovitură, în timpul unui meci de fotbal.

Ce s-a văzut în direct la o televiziune din Rusia. Transmisiunea a fost oprită

Match TV este cea mai mare televiziune sportivă şi cea care va transmite meciurile de la Cupa Mondială Qatar 2022. De asemenea, Match TV are drept de transmisie în Rusia pentru câteva dintre cele mai tari competiţii din Europa.

Între timp, Premier League şi Ligue 1 au încetat să mai transmită meciuri în Rusia, după ce Vladimir Putin a decis să atace Ucraina.

Însă Bundesliga se vede în continuare pe teritoriul Rusiei. Nu însă fără provocări. Cei de la Match TV au fost nevoiţi să întrerupă încă din minutul 13 transmisiunea meciului Borussia Dortmund - RB Leipzig (1-4).

Partida era transmisă pe canalul Futbol 3, care aparţine de Match TV şi, în timpul meciului, pe panourile de reclame de la marginea terenului au apărut mesaje contra războiului provocat de Rusia în Ucraina. Printre ele. ”Stop War” şi ”#StandWithUkraine”.

”Din păcate, trebuie să ne întrerupem transmisiunea din motive independente de voinţa noastră. Este general acceptat că fotbalul este în afara politicii, dar această regulă nu este întotdeauna respectată în Bundesliga”, a anunţat Igor Kytmanov, cel care comenta meciul.

În Rusia, mesajele împotriva războiului din Ucraina sunt interzise prin lege. Cei care încalcă această lege riscă până la 15 ani de închisoare pentru ”răspândirea de mesaje false” şi ”denigararea armatei”.

Afla mai multe despre: ucraina 

viewscnt
Articole similare