You are here:

Patronul Parmei, perplex când a văzut unde trebuie să vireze banii pentru transferul lui Dennis Man: ”Era mirat”

Patronul Parmei, perplex când a văzut unde trebuie să vireze banii pentru transferul lui Dennis Man: ”Era mirat”

FCSB

Comentarii

Kyle Krause, patronul Parmei, a rămas perplex când a vrut să vireze banii pentru transferul lui Dennis Man de la FCSB.

Dennis Man a fost transferat în urmă cu un an de Parma, pentru o sumă record în fotbalul românesc: 11 milioane de euro, plus bonusuri de două milioane de euro.

Adrian Porumboiu a dezvăluit un episod mai puţin ştiut despre momentul în care patronul Parmei a vrut să vireze banii în conturile FCSB-ului.

Patronul Parmei, perplex când a văzut unde trebuie să vireze banii pentru transferul lui Dennis Man

În urmă cu un an, Parma era în Serie A, dar se lupta din răsputeri pentru a se salva de la retrogradare. Pentru a-şi atinge obiectivul, patronul Kyle Krause a decis să investească în transferuri.

Unul dintre jucătorii pe care i-a dorit cu insistenţă a fost Dennis Man, dar negocierile cu Gigi Becali n-au fost deloc uşoare.

Până la urmă, patronul Parmei a fost de acord să plătească suma cerută de Gigi Becali: 11 milioane de euro, plus bonusuri care pot ajunge la două milioane de euro.

Adrian Porumboiu a dezvăluit şi un episod mai puţin cunoscut de la transferul lui Dennis Man de la FCSB la Parma.

Fostul mare arbitru susţine că patronul Parmei a rămas perplex în momentul în care i s-a spus că trebuie să vireze banii în conturile FCSB-ului, nu în cel al Stelei:

”Trebuie să înţeleagă că numele Steaua e important. Cei care cumpără ştiu că e Steaua, nu FCSB. Aşa şi americanul ăla de la Parma, era mirat de ce nu trebuie să trimită banii către Steaua”, a povestit Adrian Porumboiu pentru ProSport.

Între timp, Parma a ajuns în Serie B, unde are serioase probleme, iar Dennis Man este total ieşit din formă şi ar putea schimba echipa în acestă iarnă.

De altfel, în ciuda faptului că au trecut mai bine de 7 ani de când Gigi Becali a pierdut marca Steaua, în presa internaţională se face în continuare confuzie între FCSB şi echipa Clubului Sportiv al Armatei.

Confuzia a fost întreţinută, printre altele şi de impresarii care au încercat să vândă jucători în străinătate. De multe ori, în cadrul acestor negocieri, FCSB a fost prezentată drept Steaua din dorinţa de a vinde mai bine.

Afla mai multe despre: kyle krause 

viewscnt
Articole similare