adplus-dvertising
You are here:

Patru fotbalişti importanţi pe care Rapid nu i-a putut folosi în cantonament. Probleme şi pentru Săpunaru. Detaliile oferite de Mihai Iosif după ultimul meci

Patru fotbalişti importanţi pe care Rapid nu i-a putut folosi în cantonament. Probleme şi pentru Săpunaru. Detaliile oferite de Mihai Iosif după ultimul meci

Rapid

Comentarii

Antrenorul Rapidului, Mihai Iosif, a oferit ultimele detalii din jurul echipei, după ultimul meci amical al stagiului de pregătire din Antalya.

Mihai Iosif, detalii despre Rapid înainte de reluarea Ligii 1

Rapid a învins vicecampioana Poloniei, Rakow, cu 2-1, în ultimul meci amical al stagiului de pregătire din Antalya.

  • Echipa folosită de Mihai Iosif: Moldovan - Goge (55 Onea), Dandea, Albu, Florică (30 Demici, 55 J. Morais) - Moise, Crepulja (55 Stănici) - Sefer, R. Ilie (55 Alami), Stahl - Bnou Marzouk (55 Ad. Bălan).

Mihai Iosif n-a scăpat de problemele de lot nici în cantonament: "Au fost trei meciuri, azi am întâlnit o echipă extraordinar de puternică, mai ales din punct de vedere. Băieţii s-au prezentat mult mai bine, încă mai avem câteva lacune pe care sperăm să le îndreptăm până la meciul cu U craiova. Mă bucur că au mai revenit din jucătorii accidentaţi, sper să tot revină pe parcurs, sunt unii pe care n-am putut să-i folosesc deloc. Ioniţă, Carnat, Hlistei, Belu.  

Cred că am făcut un cantonament bun, reuşit, am avut nişte condiţii foarte bune. Azi sunt mulţumit de tot ce s-a întâmplat. Săpunaru a acuzat nişte dureri puternice chiar înaintea meciului şi de aia n-a evoluat.

Nu ştiu dacă putem spune de cristalizat, pentru că nu avem toţi jucătorii valizi. În momentul în care avem tot lotul valid, atunci putem cristaliza. De ceva luni am fost mult pe improvizaţii, dar căutăm şi trebuie să avem soluţii în orice moment", a declarat antrenorul Rapidului. 

Mihai Iosif a vorbit şi despre ultimul transfer al giuleştenilor, Răzvan Onea, iar principalul şi-ar mai dori întăriri. 

"Onea sper să crească în evoluţii, nu a făcut antrenament în ultimul timp. Îi doresc mult succes şi să se adapteze cât mai rapid. Îmi doresc să dispară accidentările, să se refacă toţi jucătorii, să încercăm să fim stabili cu un prim 11 omogen, să punem în practică ce lucrăm la antrenament şi stilurile de joc pe care le dezvoltăm să fie cât mai bine înţelese de jucători . 

Să vorbesc cu patronul şi cu preşedintel şi să mai aducem unul sau doi jucători. Poate n-am putut să facem pregătire spartană, care se făcea pe alte vremuri, dar nu trebuie să ne abatem de la nimic pentru ce ne dorim, accederea în play-off", a adăugat Mihai Iosif. 

Sâmbătă, pe 22 ianuarie, Rapid se deplasează în Oltenia pentru meciul cu Universitatea Craiova, din Liga 1. În clasament, giuleştenii sunt pe locul al şaptelea, cu 32 de puncte.

viewscnt
Articole similare