adplus-dvertising
You are here:

Paula Gimenez a murit la câteva zile după ce publicase un mesaj alarmant: "Dacă ceva mi se întâmplă, să se ştie că am scris asta aici"

Paula Gimenez a murit la câteva zile după ce publicase un mesaj alarmant: "Dacă ceva mi se întâmplă, să se ştie că am scris asta aici"galerie foto

Diverse

Comentarii

O interpretă de muzică rap din Argentina, Paula Gimenez (21 de ani), cunoscută sub numele de Gemma şi Chini, a fost găsită decedată în propria locuinţă.

Decesul a avut loc pe 25 decembrie, după ce a participat la o petrecere. Autopsia a arătat că decesul a fost cauzat de asfixiere prin spânzurare. 

Cu câteva zile înainte de deces, cântăreaţa a publicat un tweet prin care a anunţat că se teme de fostul său iubit, Franco N.: "Sunt foarte speriată de ce poate face. Nu am fost atât de speriată niciodată. Sunt conştientă că ceva se poate întâmpla şi îl evit, să sperăm că nu... Nici nu vreau să mă gândesc. Dar vine, sparge totul. Am făcut sesizări, dar a venit de 60 de ori la mine acasă şi a făcut praf totul. Dacă ceva mi se întâmplă, să se ştie că am scris asta aici", a transmis Paula Gimenez. 

Publicaţia argentiniană Clarin susţine că autorităţile consideră că moartea artistei este una dubioasă, este investigată şi că ar putea fi vorba despre omucidere. 

Fostul iubit al Paulei Gimenez a fost arestat. Bărbatul a susţinut că interpreta de muzică rap i-a transmis un mesaj prin care a spus că se va răni, dacă acesta nu se întoarce acasă. 

Acum, Franco N. este suspect, după decesul femeii, pe care a însoţit-o de la petrecerea de pe 25 decembrie. 

GALERIE FOTO cu Paula Gimenez

viewscnt
Articole similare