Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Pe Dică îl văd transformat". Ce a remarcat la antrenorul FCSB: "Şi mimica i s-a schimbat" | EXCLUSIV

"Pe Dică îl văd transformat". Ce a remarcat la antrenorul FCSB: "Şi mimica i s-a schimbat" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Fostul fundaş al lui Dinamo Bucureşti, Cristi Pulhac, a remarcat o schimbare în privinţa antrenorului FCSB, Nicolae Dică.

Nicolae Dică, "transformat" la FCSB

Noul antrenor al FCSB are un nou test în Europa. Meciul Dunajska Streda - FCSB se joacă, miercuri, de la ora 21:30, în primul meci al turului trei preliminar din Conference League, iar partida va fi în format LIVE TEXT pe www.orangesport.ro.

Până la partida din Slovacia, Nicolae Dică a câştigat şi s-a calificat cu Saburtalo, după 4-2 pe Arena Naţională, şi echipa a remizat cu el în Superligă, cu U Craiova 1948, scor 1-1. 

Totuşi, faţă de perioada în care a fost liber de contract, Cristi Pulhac a remarcat o schimbare în privinţa antrenorului FCSB încă de la primele partide pe banca echipei din Berceni. 

"Pe Dică, de când a preluat echipa, îl văd foarte transformat. Era un tip degajat, are o presiune foarte mare. E crispat tot timpul şi mimica i s-a schimbat. Când antrenezi la FCSB, eşti în joc de gleznă tot timpul", a declarat Cristi Pulhac pentru Orange Sport. 

 Cristi Pulhac a vorbit şi despre transferul lui David Miculescu şi a tras câteva concluzii. 

"Nu ştiu dacă merită 1,7 milioane de euro Miculescu. Mi se pare o sumă destul de mare, poate mai demult erau jucători talentaţi, care meritau sumele astea, dar doar FCSB plăteşte sumele astea. 

Jucătorii care veneau pe sume mari nu jucau de la început, îi băgau a doua repriză, dar nici atunci de la început, ci doar 20-30 de minute. Mai ales că ei au venit abia luni. Doar dacă eşti forţat de împrejurări şi nu ai soluţii", a mai spus dinamovistul. 

Afla mai multe despre: nicolae dicafcsbcristi pulhac 

viewscnt
Articole similare