Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pentru ele a fost cel mai frumos weekend! Promovarea hocheiului feminin în România, un mare succes | FOTO

Pentru ele a fost cel mai frumos weekend! Promovarea hocheiului feminin în România, un mare succes | FOTOgalerie foto

Hochei pe gheață

Comentarii

Weekend-ul de 8-9 octombrie nu a fost unul care să iasă cu ceva în evidenţă pentru majoritatea populaţiei, dar unul cu adevărat special pentru mii de fete şi femei din toată lumea, inclusiv în România. Acestea au sărbătorit weekend-ul mondial de hochei feminin pe gheaţă.

Weekend-ul mondial la hochei feminin, unul de mare succes în România | FOTO

În weekend-ul de 8-9 octombrie a avut loc, pentru a 11-a oară, weekend-ul mondial de hochei pe gheaţă pentru fete.

Acest eveniment, care a întrunit mii de fete şi femei din 30 de ţări şi şase continente, aşa cum informează şi Federaţia Internaţională de Hochei pe Gheaţă (IIHF), a fost sărbătorit şi în România. 

Tinerele sportive au celebrat aşa cum se cuvine un weekend în care au fost în prim plan, prin fotografii reuşite, multă voie bună şi zâmbete dintre cele mai frumoase.

Eforturile lor şi munca depusă s-a împletit armonios şi cu momentele de distracţie, aşa cum se poate observa şi în imaginile următoare.

Weekend mondial de hochei feminin a reunit fetele de orice vârstă pentru a învăţa elementele de bază ale hocheiului pe gheaţă, a acumula experienţe utile, prietenii, aptitudini şi amintiri pe care să le păstreze în memorie toată viaţa.

Evenimentul a fost sărbătorit în toată lumea, iar scopul a fost promovarea hocheiului pe gheaţă în rândul fetelor şi femeilor şi aprecierea micilor momente de bucurie.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: hochei feminin pe gheataweekend mondial 

viewscnt
Articole similare