Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pep Guardiola şi-a prelungit contractul cu Manchester City. Prima reacţie a managerului spaniol: "Simt că pot face mai multe"

Pep Guardiola şi-a prelungit contractul cu Manchester City. Prima reacţie a managerului spaniol: "Simt că pot face mai multe"

Manchester City

Comentarii

Manchester City a anunţat, miercuri, că managerul său spaniol, Pep Guardiola, a semnat o prelungire a contractului cu doi ani.

Astfel, Guardiola va rămâne la City până în 2025.

Antrenorul spaniol a venit la echipă în 2016.

Deşi are patru titluri în Premier League (2018, 2019, 2021, 2022), principala ţintă a lui Pep Guardiola rămâne Liga Campionilor, trofeu pe care nu l-a mai cucerit din 2011, când o antrena pe FC Barcelona.

"Sunt atât de fericit că voi rămâne la Manchester City pentru încă doi ani. Nu le pot mulţumi tuturor de la club suficient de mult pentru încrederea pe care mi-o arată. Sunt fericit, mă simt bine aici. Am tot ce-mi trebuie pentru a-mi face munca cât de bine pot.

Ştiu că următorul capitol al acestui club, în următorul deceniu, va fi uimitor! S-au întâmplat multe în ultimii 10 ani, se vor întâmpla şi în următorii 10, pentru că este un club foarte stabil.

Din prima zi am simţit ceva special aici. Nu aş putea fi într-un loc mai bun. Am acest sentiment că pot face mai mult de atât. Acesta este sentimentul meu acum" , a spus Pep Guardiola pe site-ul oficial al clubului.

Afla mai multe despre: guardiola 

viewscnt
Articole similare