You are here:

Pierdere importantă pentru FC Barcelona. Araujo s-a accidentat şi ratează meciurile cu Napoli şi cu Valencia. Când va reveni fundaşul central

Pierdere importantă pentru FC Barcelona. Araujo s-a accidentat şi ratează meciurile cu Napoli şi cu Valencia. Când va reveni fundaşul central

FC Barcelona

Comentarii

Fundaşul uruguayan Ronald Araujo (FC Barcelona), înlocuit de Eric Garcia la pauza meciului cu Espanyol (2-2) de duminică, a suferit o supraîncărcare musculară la gamba stângă, a anunţat luni clubul catalan într-un comunicat, citat de AFP.

Araujo s-a accidentat după un duel cu doi apărători ai lui Espanyol în prima repriză, iar după pauză a revenit pe banca de rezerve cu o pungă de gheaţă în jurul gambei.

Barcelona nu a precizat perioada de recuperare a lui Araujo, dar presa catalană o estimează la circa o săptămână.

Astfel, catalanii l-au pierdut pe fundaşul central pentru meciul de joi cu Napoli, pe Camp Nou, prima manşă din optimile Europa League, iar duminică urmează o altă partidă extrem de dificilă, o deplasare la Valencia în La Liga.

''Pentru moment sunt doar dureri. Au mai fost dureri în cursul săptămânii, dar el a vrut să joace. Am decis să-l înlocuim la pauză pentru a nu risca. Vom vedea ce va fi. Va trebui să luptăm contra lui Napoli şi Valencia cu jucătorii pe care îi avem la dispoziţie'', a declarat Xavi după meciul de duminică.

Afla mai multe despre: barcelona 

viewscnt
Articole similare