Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Plângea mult”. Dan Petrescu, ”tras de urechi” de Nelu Varga după plecarea de la CFR Cluj: ”Ştiţi bine cum era el ca om”

”Plângea mult”. Dan Petrescu, ”tras de urechi” de Nelu Varga după plecarea de la CFR Cluj: ”Ştiţi bine cum era el ca om”

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a părăsit deja Conference League, iar Nelu Varga a găsit de cuviinţă să trimită câteva ”săgeţi” către Dan Petrescu (55 de ani), fostul antrenor din Gruia.

CFR Cluj a pierdut returul din Turcia cu Adana Demirspor, scor 1-2, rezultat în urma căruia a fost eliminată dramatic din turul al doilea preliminar din Conference League.

Cum la general a fost 2-3, clujenii s-au văzut nevoiţi să părăsească timpuriu participarea în cupele europene, dar Nelu Varga nu are motive de îngrijorare.

Finanţorul clubului ardelean a dat asigurări că echipa se va concentra acum exclusiv pe campionatul intern.

”Plângea mult”. Dan Petrescu, ”tras de urechi” de Nelu Varga: ”Ştiţi bine cum era el ca om”

Mai mult, Nelu Varga a punctat faptul că există stabilitate financiară în Gruia, în ciuda faptului că Dan Petrescu s-a plâns că a renunţat la salarii pentru a putea pleca de la CFR Cluj.

”Dan Petrescu plângea mult. Ştiţi bine situaţia cum era el ca om. Eu cred că el ar trebui să se mai gândească o dată. Eu cred că el a câştigat ai mult, nu are rost să vorbim”, a declarat Nelu Varga, la întoarcerea în România.

Pentru CFR Cluj urmează duelul cu FCSB, din etapa a patra a Superligii, programat duminică, 6 august, de la ora 21:30, pe stadionul Ghencea.

Dan Petrescu s-a despărţit la finalul sezonului trecut de CFR Cluj şi a semnat, la 12 iunie, cu sud-coreenii de la Jeonbuk Hyundai, unde recent a disputat un meci amical de gală cu PSG, pierdut la scor de neprezentare.

Locul lui Dan Petrescu la cârma CFR-ului a fost preluat de italianul Andrea Mandorlini.

Afla mai multe despre: cfr clujdan petrescunelu varga 

viewscnt
Articole similare