Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Plănuiţi să mai transferaţi vreun român?”. Răspunsul dat de Marius Şumudică: ”Mitriţă şi Lung s-au descurcat foarte bine”

”Plănuiţi să mai transferaţi vreun român?”. Răspunsul dat de Marius Şumudică: ”Mitriţă şi Lung s-au descurcat foarte bine”

Fotbal intern

Comentarii

Revenit în ţară în urma unui cantonament cu noua sa echipă, Al Raed, Marius Şumudică (51 de ani) a fost întrebat dacă plănuieşte să mai transfere vreun jucător român, după ce a rezolvat deja venirile lui Silviu Lung jr. (33 de ani) şi Alex Mitriţă (27 de ani).

Instalat pe banca lui Al Raed la începutul verii, Marius Şumudică tocmai a încheiat perioada de pregătire a echipei înaintea noului sezon.

Tehnicianul de 51 de ani s-a întors temporar în România, în aşteptarea debutului noii stagiuni din Arabia Saudită, peste două săptămâni.

La fel cum a făcut la toate echipele sale, Marius Şumudică şi-a adus la Al Raed câţiva jucători pe care i-a mai pregătit, sau pe care i-a cunoscut în fotbalul românesc.

Alex Mitriţă, Silviu Lung jr. şi Damjan Djokovic au făcut pasul în Arabia Saudită, iar Şumudică a dezvăluit că toţi trei s-au prezentat exemplar la antrenamente.

În acest context, fostul campion al României a fost întrebat dacă plănuieşte să mai aducă un conaţional la club, iar răspunsul său a fost unul foarte clar.

Şumudică a explicat că nici dacă şi-ar dori nu ar mai putea să transfere vreun jucător român, întrucât a atins deja numărul maxim de străini permişi în lot.

”Plănuiţi să mai transferaţi vreun român?”

Foarte bine s-au descurcat, şi Mitriţă, şi Silviu, şi Djokovic. În general, împreună cu stafful, creăm o atmosferă ok, nu avem probleme de genul acesta, imediat am format o familie.

Nu pot să mai iau... eu am opt străini în lot, de fapt, acesta e regulamentul impus de Federaţia Saudită, opt străini, dintre care doar şapte joacă în primul 11, patru trebuie să fie localnici.

Cel de al optulea e în tribună şi îl foloseşti când apar cartonaşe, accidentări. Cam straniu pentru mine, ciudat, dacă tot laşi opt străini, lasă-l şi pe al optulea pe bancă”, a declarat Marius Şumudică.

Marius Şumudică va debuta pe banca lui Al Raed pe 27 august, împotriva celor de la Abha, în prima etapă a campionatului din Arabia Saudită.

Echipa pregătită de Marius Şumudică a încheiat sezonul trecut pe locul al şaptelea, astfel că nu va juca în competiţii continentale în stagiunea care urmează.

Afla mai multe despre: marius şumudică 

viewscnt
Articole similare