Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Polonia, pierdere grea pentru Campionatul Mondial. Robert Lewandowski, lăsat fără un coechipier experimentat în Qatar

Polonia, pierdere grea pentru Campionatul Mondial. Robert Lewandowski, lăsat fără un coechipier experimentat în Qatar
Comentarii

Un nou jucător va lipsi de la Campionatul Mondial din Qatar, revenirea sa fiind preconizată pentru începutul lunii decembrie.

Polonia, pierdere grea pentru Campionatul Mondial. Robert Lewandowski, lăsat la turneul din Qatar fără un coechipier cu experienţă

Mijlocaşul polonez al echipei germane Bochum, Jacek Goralski, s-a accidentat şi va lipsi de la turneul final al Campionatului Mondial din Qatar.

Jucătorul în vârstă de 30 de ani are probleme musculare care necesită o perioadă de pauză cuprinsă între patru şi şase săptămâni.

Jacek Goralski, care are 21 de selecţii pentru Polonia şi un gol marcat, a jucat în patru din ultimele şapte meciuri internaţionale disputate de naţionala al cărei lider este Robert Lewandowski.

Astfel, golgheterul celor de la FC Barcelona şi al primei reprezentative a Poloniei este lăsat fără unul dintre cei mai experimentaţi jucători din circuitul echipei naţionale în ultimii ani.

Jacek Goralski a fost prezent la Cupa Mondială din Rusia, în anul 2018. La acel turneu final, Polonia a acumulat doar trei puncte şi a terminat pe ultimul loc grupa H, după Columbia, Japonia şi Senegal.

Afla mai multe despre: cm 2022qatar 

viewscnt
Articole similare