Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Presa internaţională anunţă că Ines Rau, un model transgender, este noua iubită a lui Mbappe. Cum au fost surprinşti cei doi | FOTO

Presa internaţională anunţă că Ines Rau, un model transgender, este noua iubită a lui Mbappe. Cum au fost surprinşti cei doi | FOTOgalerie foto

Diverse

Comentarii

Lui Kylian Mbappe îi merge de minune la PSG, unde este plătit cu un salariu impresionat pe sezon, este vedeta echipei şi alături de care vrea să câştige Liga Campionilor. Presa internaţională oferă veşti şi despre viaţa sentimentală a atacantului francez.

Internaţionalul francez se întâlneşte de câteva luni cu un model transgender, cu care a fost surprins şi de paparazzi la bordul unui iaht. Ines Rau a fost primul model transgender care a ajuns pe coperta Playboy, în 2017.

Kylian Mbappé este în centrul mondenităţilor. Potrivit presei din străinătate, starul francez se întâlneşte cu modelul Ines Rau de câteva luni.

Ei ar fi fost văzuţi pentru prima dată în luna mai în timpul Festivalului de Film de la Cannes. Şi atunci paparazzii l-au surprins pe fotbalist jovial cu Ines.

În ciuda fotografiilor, cei direct nu au comentat speculaţiile. 

Ines Rau s-a născut la Paris în 1990 din părinţi algerieni şi este cunoscută în întreaga lume pentru că a fost primul model transgender care ajuns pe coperta Playboy, în 2017. 

La 16 ani, Ines a suferit o operaţie de schimbare de sex, dar abia la 24 de ani şi-a găsit curajul să-şi spună public povestea. 

În 2018 a fost lansată cartea ei autobiografică intitulată „Femeia”, unde a descris transformarea ei din bărbat în femeie: „Simt că sufletul meu este în sfârşit liber, de parcă s-ar fi deschis încuietoarea care m-a ţinut atât de mult timp închis. De data asta sunt cu totul femeie”. 

Galerie foto cu Ines Rau

 Galerie foto

Afla mai multe despre: mbappeines rau 

viewscnt
Articole similare