Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Mihai Stoica după ce Farul şi Sepsi au fost eliminate: ”Respect!”. Ce echipă a fost felicitată de oficialul FCSB

Prima reacţie a lui Mihai Stoica după ce Farul şi Sepsi au fost eliminate: ”Respect!”. Ce echipă a fost felicitată de oficialul FCSB
Comentarii

Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica (58 de ani), a oferit o primă reacţie după ce şi ultimele echipe româneşti au părăsit cupele europene în acest sezon.

Sepsi OSK a pierdut, în deplasare, în faţa norvegienilor de la Bodo/Glimt, scor 2-3, în manşa a doua a play-off-ului din Conference League.

Scandinavii au condus cu 2-0, prin golurile lui Sorli (24) şi Pellegrino (28), dar covăsnenii au revenit incredibil.

Alimi şi Roland Varga au punctat în minutele 42 şi 46 şi au egalat astfel situaţia la 2-2. 

Cum scorul a rămas egal după 90 de minute, s-a intrat în cele două reprize de prelungiri.

Acolo, Nicolae Păun a comis un henţ în careu, în minutul 99, şi Pellegrino a transformat un minut mai târziu, marcând golul calificării norvegienilor în grupele Conference League. 

Sepsi a mai avut un gol al lui Marius Ştefănescu, anulat de VAR în minutul 101, acelaşi Ştefănescu fiind eliminat în minutul 120+1.

Prima reacţie a lui Mihai Stoica după ce Farul şi Sepsi au fost eliminate: ”Respect!”

După 4-5 la general cu Bodo/Glimt, Sepsi a devenit astfel ultima reprezentantă din România care părăseşte cupele europene, ratând intrarea în grupele Conference League.

La finalul duelului din Norvegia, Mihai Stoica a reacţionat în mediul online şi a felicitat-o pe Sepsi pentru felul în care a luptat eroic în această ”dublă” europeană.

”Respect, Sepsi OSK”, a scris oficialul celor de la FCSB, pe pagina sa de Facebook.

Cealaltă reprezentată a României în play-off-ul Conference League, Farul Constanţa, a fost eliminată de finlandezii de la HJK Helsinki, după 2-1 în tur şi 0-2 în manşa retur.

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbfarulsepsiconference league 

viewscnt
Articole similare