Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Reacţia antrenorului de la Bodo/Glimt, după ce a eliminat-o dramatic pe Sepsi: ”Am simţit că i-am îngropat la trei metri sub pământ, dar au revenit”

Reacţia antrenorului de la Bodo/Glimt, după ce a eliminat-o dramatic pe Sepsi: ”Am simţit că i-am îngropat la trei metri sub pământ, dar au revenit”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

Antrenorul lui Bodo/Glimt, Kjetil Knutsen (54 de ani), a tras concluziile după ce echipa sa a eliminat-o pe Sepsi OSK, din play-off-ul Conference League.

Sepsi OSK a pierdut, în deplasare, în faţa norvegienilor de la Bodo/Glimt, scor 2-3, în manşa a doua a play-off-ului din Conference League.

Formaţia covăsneană a devenit astfel ultima reprezentantă din România care părăseşte cupele europene, ratând intrarea în grupele Conference League.

În duelul din Norvegia, gazdele au marcat primele în meciul de la Bodo, însă arbitrul a anulat golul lui Amahl Pellegrino, după consultarea VAR. 

Tot gazdele au înscris însă, în minutul 23, prin Sorli, iar de această dată VAR-ul a dat gol valabil pentru Bodø/Glimt.

După numai cinci minute a marcat şi Amahl Pellegrino, ducând scorul la 2-0 pentru norvegieni.

Sepsi a reacţionat însă foarte bine şi a redus mai întâi din diferenţă, prin Alimi, în minutul 42, pentru ca în debutul părţii secunde, minutul 46, covăsnenii să egaleze la şutul lui Roland Varga.

Cum scorul a rămas egal după 90 de minute, s-a intrat în cele două reprize de prelungiri.

Nicolae Păun a comis un henţ în careu, în minutul 99, şi Pellegrino a transformat un minut mai târziu, marcând golul calificării norvegienilor în grupele Conference League.

Sepsi a mai avut un gol al lui Marius Ştefănescu, anulat de VAR în minutul 101. Acelaşi Ştefănescu a fost eliminat în minutul 120+1.

Reacţia antrenorului de la Bodo/Glimt, după ce a eliminat-o dramatic pe Sepsi: ”Ne bucurăm de această calificare”

La finalul meciului, antrenorul lui Bodo/Glimt, Kjetil Knutsen, a recunoscut că cei de la Sepsi au luptat eroic, dar au pierdut dramatic.

De asemenea, tehnicianul în vârstă de 54 de ani a lăudat jocul solid făcut de formaţia lui Liviu Ciobotariu, care a avut puterea să revină pe tabelă şi în meciul tur, şi în cel retur.

”Nu a fost deloc uşor să câştigăm acest meci. Am simţit că i-am îngropat la trei metri sub pământ, dar au revenit.

Este o calificare importantă pentru fotbalul norvegian, pentru club şi pentru toţi suporterii lui Bodo/Glimt.

Cred că trebuie să trăim prezentul şi să ne bucurăm de această calificare”, a fost prima reacţie a antrenorului lui Bodo/Glimt, Kjetil Knutsen, conform VG.no.

România rămâne fără echipe în grupele cupelor europene după eliminarea Farului şi a lui Sepsi în urma celor două deplasări din nordul Europei.

Afla mai multe despre: sepsikjeitl knutsenconference league 

viewscnt
Articole similare