Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie din echipa României după remiza din Kosovo! Titularul Horaţiu Moldovan: "Dumnezeu a fost român în această seară. Atunci am înţeles"

Prima reacţie din echipa României după remiza din Kosovo! Titularul Horaţiu Moldovan: "Dumnezeu a fost român în această seară. Atunci am înţeles"

Echipa națională

Comentarii

Horaţiu Moldovan, portarul echipei naţionale de fotbal, s-a declarat mulţumit de rezultatul de egalitate obţinut vineri seara, la Pristina, cu echipa naţională din Kosovo, scor 0-0. Moldovan doreşte ca naţionala tricoloră să scoată puncte din meciul cu Elveţia.

„Mă bucur că am reuşit să-mi ajut echipa şi să plecăm neînvinşi. Am întâlnit o echipă foarte bună, cu jucători care nu mai au nevoie de nici o prezentare, pe un teren foarte prost, impracticabil. Am aflat că voi fi titular astăzi după masa de prânz.

Pe teren s-a văzut că ne-am dori să învingem, dar atât s-a putut, urmează meciul cu Elveţia şi sperăm să scoatem un punct, sau poate chiar trei. Mai sunt multe puncte în joc, ne uităm cu încredere la ce urmează. Noi ne doream victoria, am venit cu gândul la victorie, probabil dacă învingeam aici, calificarea era deja jucată.

Dumnezeu a fost român în această seară! Atunci când am văzut că arbitrul se uită mai mult timp la ce spun cei din camera VAR am înţeles că au fost probleme la gol”, a declarat Horaţiu Moldovan după meciul de la Pristina, Kosovo – România 0-0, pentru Antena 1. 

Clasament grupa I: 1. Elveţia - 9 puncte, 2. România - 7 puncte, 3. Israel - 4 puncte, 4. Kosovo - 3 puncte, 5. Andorra - 1 punct, 6.  Belarus - 0 puncte.

Afla mai multe despre: horatiu moldovanhoratiu moldovan romaniakosovo romania 

viewscnt
Articole similare