Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ce salariu impresionant are Răzvan Burleanu la FRF! Declaraţia de avere e publică, iar preşedintele a încasat şi un sfert de milion de dolari de la FIFA

Ce salariu impresionant are Răzvan Burleanu la FRF! Declaraţia de avere e publică, iar preşedintele a încasat şi un sfert de milion de dolari de la FIFA
galerie foto

FRF

Comentarii

Răzvan Burleanu se află printre preşedinţii de federaţii care au fost obligaţi, conform legii, să completeze declaraţia de avere şi de interese. Ultimele informaţii arată că preşedintele FRF încasează un salariu impresionat, iar încasările din partea FIFA reprezintă cireaşa de pe tort.

Salariul lui Răzvan Burleanu la FRF a fost făcut public. FIFA i-a trimis în cont un sfert de milion de euro

În decembrie 2022, preşedintele Klaus Iohannis a promulgat legea care introduce obligaţia pentru preşedinţii, vicepreşedinţii, secretarii şi trezorierii federaţiilor sportive naţionale, ai Comitetului Olimpic şi Sportiv Român şi ai Comitetului Naţional Paralimpic, să depună declaraţii de avere şi de interese. 

Cei vizaţi au avut la dispoziţie câteva luni pentru a publica pe site-urile forurilor pe care le conduc declaraţiile de avere şi interese, iar Răzvan Burleanu a făcut-o spre finalul perioadei legale, altfel ar fi riscat sancţiuni. 

În declaraţia de interese apar funcţiile deţinute la Centrul Mogoşoaia, SC Lider Sport SRL şi Fundaţia Academia Naţională de Fotbal. 

Cifrele mari sar în evidenţă în declaraţia de avere, pe care a completat-o cu atenţie, în condiţiile în care sumele sunt impresionante. 

Conform veniturilor pe ultimul an, preşedintele FRF ales în 2014 şi reales în 2022 a avut un salariu de aproximativ 6.000 de euro, 29.500 de lei, la venituri realizate în valoare de 354.763 de lei, anul trecut. Suma este completată de diurna şi bonusurile din 2022

FIFA a virat o sumă uriaşă spre Răzvan Burleanu

Răzvan Burleanu se bucură de încasări mari şi din străinătate. Preşedintele FRF face parte din Comitetul Executiv UEFA şi din FIFA Council. 

Datorită poziţiei sale de la FIFA, Răzvan Burleanu a încasat un sfert de milion de dolari, 248.839 de dolari, în timp ce de la UEFA i-au mai intrat în cont 30.000 de euro. 

În total, Răzvan Burleanu a câştigat peste 300.000 de euro în 2022, bani care se adaugă averii pe care o are deja în cele 17 conturi deschise, în lei, euro şi dolari. 

În toate acestea, el are o sumă cumulată de 420.000 de euro. 

Răzvan Burleanu este, în iunie, alături de naţionala României, în deplasarea din Kosovo şi în cea din Elveţia, în preliminariile EURO 2024. 

Galerie foto cu declaraţia de avere şi cea de interese depuse de Răzvan Burleanu

 Galerie foto

Afla mai multe despre: razvan burleanusalariu razvan burleanuavere razvan burleanucati bani castiga razvan burleanu 

viewscnt
Articole similare