Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primele două lovituri confirmate de Neagoe la U Craiova după remiza cu FCSB: "E formidabil dacă reuşim aceste transferuri"

Primele două lovituri confirmate de Neagoe la U Craiova după remiza cu FCSB: "E formidabil dacă reuşim aceste transferuri"
Comentarii

Universitatea Craiova a smuls o remiză în deplasarea de pe terenul FCSB-ului, duminică, pe Arena Naţională. Oltenii au fost conduşi încă din minutul 2, dar au dat lovitura şi au egalat abia în prelungirile partidei.

Edjouma a deschis rapid scorul pe Arena Naţională, în minutul 2, după o fază fixă, iar Koljic a egalat pentru Universitatea Craiova abia în minutul 90+1

Astfel, FCSB a rămas la şapte puncte în spatele liderului Farul Constanţa, în timp ce oltenii sunt şi ei la zece lungimi de echipa pregătită de Gheorghe Hagi. Acum, oficialii Universităţii Craiova îşi pregătesc terenul pentru meciurile din play-off, iar Eugen Neagoe a dezvăluit că aşteaptă cu nerăbdare două "transferuri" importante.

Antrenorul oltenilor a făcut trimitere către Bancu şi Baiaram, jucători care trebuie să se recupereze după accidentările suferite anul trecut. Cei doi fotbalişti vor evolua din nou pentru Universitatea Craiova în primăvare acestui an.

Primele două lovituri confirmate de Neagoe după remiza cu FCSB: "E formidabil dacă reuşim aceste transferuri"

"În acest moment, nu mai putem vorbi de plecări. Noi ne gândim la două transferuri acum, cred că ar fi formidabil dacă reuşim acest transferuri. Primul transfer este Baiaram, iar al doilea este Bancu. Nu că nu este foarte important şi Screciu, dar el revine mult mai rapid, spre deosebire de ceilalţi doi" , a anunţat Eugen Neagoe.

Afla mai multe despre: craiova 

viewscnt
Articole similare