Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul club care va evolua pe Arcul de Triumf: ”Cu puţin noroc, poate jucăm în grupele competiţiilor europene”

Primul club care va evolua pe Arcul de Triumf: ”Cu puţin noroc, poate jucăm în grupele competiţiilor europene”

Fotbal intern

Comentarii

Noul stadion Arcul de Triumf este foarte aproape de a-şi deschide porţile pentru prima echipă de club care va evolua aici.

Sunt aproape doi ani de când noul stadion Arcul de Triumf a fost dat în recepţie, însă nicio echipă de club care a dorit să-l închirieze n-a reuşit să facă acest lucru.

Situaţia a fost provocată de hibe legislative, deoarece nu era un cadrul legal pentru încheierea unui contract de închiriere cu un club. Între timp, lucrurile s-au mai aşezat.

Dinamo, primul club care va juca pe Arcul de Triumf: ”Suntem în discuţii avansate”

Până când stadionul Arcul de Triumf va reveni la Federaţia Română de Rugby, acesta a fost dat de MTS în administrarea Complexuri Sportive Naţionale, pentru a putea fi închiriat.

De această ocazie va profita Dinamo, care a rămas fără stadion după ce arena din Ştefan cel Mare a început paşii pentru procesul de reconstrucţie.

Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, susţine că discuţiile sunt foarte avansate şi în perioada următoare ar putea fi semnat contractul.

Dinamo are suficient timp la dispoziţie, deoarece următoarele două meciuri de pe teren propriu trebuie să le joace în afara Bucureştiului, ca sancţiune după incidentele de la derby-ul cu Steaua.

”În acest moment, Arcul de Triumf este administrat de CSN (n.r. Complexuri Sportive Naţionale, din cadrul MTS), cu care suntem în discuţii avansate. Din păcate avem acum supsendarea terenului pentru două etape şi vom evolua la Giurgiu. Până atunci e destul timp să finalizăm înţelegerea”, a spus Vlad Iacob.

Vlad Iacob speră că Dinamo va reveni în competiţiile europene

Dinamo nu se descurcă prea bine nici în Liga 2, unde până acum a reuşit doar două victorii în 7 etape şi este abia pe locul 16.

Însă Vlad Iacob visează să o vadă din nou în cupele europene. Cel mai scurt drum este prin Cupa României, unde Dinamo a fost repartizată în grupa A şi le va avea adversare pe FC U Craiova, Sepsi şi Unirea Slobozia.

”Cu puţin noroc, nu foarte apropiat, poate o să jucăm şi în grupele competiţiei europene si eu doresc să fie cât mai apropiat acest viitor”, a mai spus Vlad Iacob.

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare