Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul jucător dat afară de Becali de la FCSB după remiza cu FCU Craiova. Decizie drastică luată de patronul roş-albaştrilor

Primul jucător dat afară de Becali de la FCSB după remiza cu FCU Craiova. Decizie drastică luată de patronul roş-albaştrilor

FCSB

Comentarii

FCSB a scos doar o remiză, pe propriul teren, scor 2-2, în meciul cu FC U Craiova 1948 şi a ratat şansa de a se apropia la şase puncte de liderul CFR Cluj.

FCSB s-a încurcat, surprinzător, în meciul de pe propriul teren cu una dintre echipele implicate în lupta pentru evitarea retrogradării. Oltenii au fost aproape chiar de a da marea lovitură pe Arena Naţională, vicecampioana României egalând în minutul 90+2, dintr-un penalty transformat de Claudiu Keşeru.

FC U Craiova 1948 a deschis scorul înainte de pauză. Bălan a finalizat un contraatac perfect al oltenilor, contraatac pornit de la o gafă a lui Valentin Creţu. De altfel, fundaşul dreapta a şi fost înlocuit de staff-ul FCSB-ului, în minutul 61. Claudiu Keşeru a fost trimis în locul lui Creţu, iar gafa fundaşului de 33 de ani l-a supărat teribil pe Gigi Becali.

Primul jucător dat afară de Becali de la FCSB după remiza cu FCU Craiova. Decizie drastică luată de patronul roş-albaştrilor

Deşi mai are contract cu FCSB până în vara anului următor, Valentin Creţu a fost trecut deja pe lista neagră de Gigi Becali. Cum Denis Haruţ a fost cedat, sub formă de împrumut, la FC Botoşani, vicecampioana României nu mai are nicio variantă pentru a-l înlocui pe Creţu pe banda dreaptă a defensivei. Însă, la finalul actualului sezon, fundaşul dreapta în vârstă de 33 de ani ar putea pleca de la FCSB, mai ales că, în primăvara anului trecut, Gigi Becali l-a mai trecut o dată pe lista plecărilor pe Valentin Creţu.

În urmă cu un an, fundaşul dreapta a scăpat şi i-a recâştigat încrederea patronului, însă şansele fotbalistului de a mai continua la vicecampioana României şi în stagiunea următoare sunt acum destul de mici.

Venit la FCSB în august 2019, în schimbul sumei de 125 de mii de euro, de la Gaz Metan, Valentin Creţu a adunat 6 pase decisive în 92 de meciuri jucate pentru FCSB în toate competiţiile. În cariera sa, fundaşul dreapta a mai evoluat pentru FC Buzău, Energie Cottbus, Rapid, ACS Poli Timişoara, Concordia Chiajna şi Gaz Metan Mediaş.

  • 2 pase decisive a reuşit Creţu în 24 de meciuri jucate pentru FCSB în actuala stagiune, în toate competiţiile
  • 750 de mii de euro valorează fundaşul în vârstă de 33 de ani, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsbsteauabecali 

viewscnt
Articole similare