Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul mare transfer din era Charalambous. TUN dat de Gigi Becali la FCSB cu fotbalistul care face spectacol în Superligă

Primul mare transfer din era Charalambous. TUN dat de Gigi Becali la FCSB cu fotbalistul care face spectacol în Superligăgalerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB este în cursa pentru titlul mult aşteptat încă din 2015, iar oficialii vicecampioanei României au început deja să pregătească lista de transferuri din vară, pentru un parcurs cât mai bun al echipei şi în cupele europene.

FCSB este la cinci puncte în spatele liderului Farul Constanţa, iar fanii roş-albaştrilor speră ca echipa pregătită acum de Elias Charalambous să cucerească titlul mult aşteptat. În 2015 a câştigat FCSB ultimul campionat, când antrenorul echipei era Constantin Gâlcă.

Acum, odată cu venirea lui Elias Charalambous, roş-albaştrii sunt încrezători că pot întrerupe seria de cinci titluri consecutive cucerite de CFR Cluj. În cazul în care echipa sa se va impune în Superligă, Gigi Becali a pregătit şi o listă de transferuri pentru pauza de vară, în vederea participării în preliminariile Ligii Campionilior.

Primul mare transfer din era Charalambous la FCSB

Iar principala ţintă a latifundiarului din Pipera este un fotbalist de mare perspectivă. Vitalie Damaşcan are 24 de ani şi impresionează în acest sezon în tricoul lui FC Voluntari. Fotbalistul poate evolua pe poziţia de atacant, însă poate fi folosit şi în banda stângă a ofensivei roş-albaştrilor, astfel că oficialii vicecampioanei României sunt interesaţi de aducerea fotbalistului care se află sub contract cu Sepsi.

Deşi echipa din Sf. Gheorghe speră să obţină 1 milion de euro din vânzarea lui Damaşcan, clauza de reziliere din contractul atacantului ar fi, de fapt, de 550 de mii de euro, sumă pe care Gigi Becali este interesat să o plătească. De altfel, directorul sportiv al lui Sepsi, Attila Hadnagy, a vorbit despre clauza de reziliere a lui Damaşcan.

"Contractul său include o clauză de reziliere, pe care nu vrem să o facem publică. Dacă cineva o plăteşte, indiferent de echipă, poate să îl transfere, atât timp cât şi jucătorul este de acord" , a declarat Attila Hadnagy pentru sport.szekelyhon.ro.

În plus, în 2018, când Damaşcan încă evolua la Sheriff Tiraspol, înaintea transferului la Torino, Mihai Stoica a dezvăluit că FCSB a vrut şi atunci să îl transfere.

  • 10 goluri şi 1 pasă decisivă a reuşit Vitalie Damaşcan în cele 26 de meciuri jucate în actualul sezon al Superligii
  • 700 de mii de euro valorează Damaşcan, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com
  • Vitalie Damaşcan este împrumutat la FC Voluntari până la finalul acestui sezon

Afla mai multe despre: gigi becali 

viewscnt
Articole similare