Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Primul mare TUN pentru noul sezon. CFR Cluj îşi ia atacant de naţională cu trecut impresionant. A fost legitimat la cluburi de top din Europa

Primul mare TUN pentru noul sezon. CFR Cluj îşi ia atacant de naţională cu trecut impresionant. A fost legitimat la cluburi de top din Europa

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a ratat titlul în acest sezon, după cele cinci campionate consecutive cucerite în Superligă, iar acum oficialii ardelenilor pregătesc deja noua stagiune.

CFR Cluj a pierdut lupta pentru titlu încă din etapa a 8-a din play-off-ul actualului sezon. Echipa pregătită de Dan Petrescu a cedat pe terenul FCSB-ului şi a ieşit definitiv din cursa pentru campionat, un campionat care a ajuns, în cele din urmă, la Farul Constanţa.

Acum, după un sezon cu adevărat dezamăgitor, în care n-a câştigat niciun trofeu, CFR Cluj este pregătită pentru o nouă etapă în istoria sa, iar oficialii ardelenilor au demarat deja negocierile pentru a-i întări lotul lui Dan Petrescu. Antrenorul este în discuţii pentru o eventuală plecare în zona Golfului, dar Nelu Varga speră să-l convingă să rămână la CFR printr-o campanie impresionantă de transferuri.

Iar primul pe lista ardelenilor este un atacant care a impresionat în actualul sezon al Superligii. Virgiliu Postolachi a fost cumpărat de UTA în vara anului trecut, cu 40 de mii de euro, de la belgienii de la Mouscron, iar în acest sezon a marcat 12 goluri şi a oferit 3 pase decisive în 43 de meciuri jucate pentru echipa pregătită de Mircea Rednic.

Atacantul de 23 de ani a fost crescut la juniorii echipei PSG şi a evoluat în câteva partide amicale şi pentru prima echipă a campioanei Franţei. De altfel, Postolachi are şi nouă prezenţe pentru prima reprezentativă a Moldovei.

Conform prosport.ro, Nelu Varga a oferit 450 de mii de euro în schimbul atacantului, o sumă care pare a fi pe placul oficialilor arădeni.

  • 500 de mii de euro valorează Virgiliu Postolachi pe site-ul de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: cfr cluj 

viewscnt
Articole similare