Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme la FCSB! Jucătorul e dezamăgit şi vrea să plece de la formaţia lui Gigi Becali: ”E greu să compari lucrurile!”

Probleme la FCSB! Jucătorul e dezamăgit şi vrea să plece de la formaţia lui Gigi Becali: ”E greu să compari lucrurile!”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali este în căutare de atacanţi pentru a o face pe FCSB campioană, însă are unul sub contract, care este împrumutat la o altă echipă din Superligă.

FCSB caută un nou atacant, însă Gigi Becali nu ia în considerare unul dintre jucătorii aflaţi încă sub contract cu vicecampioana.

Este vorba despre Ianis Stoica, jucătorul împrumutat de bucureşteni la U Cluj, în luna ianuarie a acestui an.

”Poate caută alt profil. Eu sunt foarte fericit la Cluj”

Fotbalistul în vârstă de 20 de ani intrase sub un con de umbră în ultima perioadă la FCSB, dar în Ardeal şi-a regăsit pofta de joc.

Acesta a dezvăluit că se simte bine în tricoul ”Şepcilor roşii”, iar FCSB pare un capitol închis pentru el, cel puţin în momentul de faţă.

Întrebat dacă mai ţine legătura cu foştii să colegi de la gruparea bucureşteană, Ianis Stoica a răspuns:

Nu prea. Sunt aici, sunt focusat pe ce am de făcut la Universitatea. Când eşti la un club, te gândeşti acolo, eşti cu mintea şi cu sufletul. Te pregăteşti, te antrenezi, vrei să câştigi, te rupi, oarecum, de ceea ce ai făcut înainte”.

Jucătorul celor de la U Cluj a fost solicitat să vorbească şi despre faptul că la FCSB se caută un atacant nou, dar fără să amintească nimeni că el este încă sub contract cu clubul.

Răspunsul lui Ianis Stoica lasă loc de interpretări, anume faptul că ia în calcul să rămână definitiv la U Cluj, ceea ce ar fi de înţeles întrucât se simte bine la echipa lui Ioan Ovdiu Sabău.

Nu, nu. Poate caută alt profil, pur şi simplu. Eu sunt foarte fericit aici la Universitatea Cluj. Îmi văd viitorul aici, în momentul ăsta. Sper să am rezultate cât mai bune aici”, a afirmat vârful de atac, conform Flashscore.

Ianis Stoica a fost chestionat şi referitor dacă ar face acum faţă unei lupte pentru titularizare la FCSB, ţinând cont de problemele roş-albaştrilor cu atacanţii în acest sezon.

Fotbalistul clujenilor a dat dovadă de fair-play în răspunsul pe care l-a oferit:

Mi-e greu să vorbesc, nu sunt acolo zi de zi. Părerea aş fi putut s-o am dacă eram şi la antrenamente cu ei. Nu pot să răspund, ar fi incorect. 

Aş putea doar să-mi imaginez şi la fotbal e greu să compari lucrurile din perspectiva asta. Dacă nu sunt la antrenamente cu ei, să-i văd şi să le ştiu tuturor calităţile şi defectele, mi-e imposibil să-mi dau cu părerea”, a adăugat Stoica.

În acest sezon, Ianis Stoica a jucat 17 meciuri la U Cluj, reuşind cinci goluri şi patru pase decisive.

Afla mai multe despre: fcsbu clujianis stoicasuperliga 

viewscnt
Articole similare