Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme pentru Jose Mourinho! Clauza prin care Paulo Dybala o poate părăsi pe AS Roma în această iarnă

Probleme pentru Jose Mourinho! Clauza prin care Paulo Dybala o poate părăsi pe AS Roma în această iarnă

Serie A

Comentarii

Atacantul argentinian al celor de la AS Roma, Paulo Dybala (29 de ani) o poate părăsi pe AS Roma, în această iarnă.

Fotbalistul are un contract valabil cu echipa din capitala Italiei până în vara anului 2025. De la 1 ianuarie 2024, o clauză din contractul său semnat în vara anului 2022 a fost activată.

Paulo Dybala, clauză de doar 13 milioane de euro

Argentinianul poate fi cumpărat de orice club din afara Italiei pentru suma de 13 milioane de euro, anunţă Gazzetta dello Sport. Astfel, cluburile din competiţia internă sunt nevoite să negocieze o sumă de transfer în cazul unei eventuale oferte pentru Dybala.

25.000.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului care a semnat cu Roma în vara anului 2022, conform transfermarkt.com

AS Roma are posibilitatea de a scăpa de clauza din contractul lui Dybala, dacă îi vor oferi fotbalistului argentinian o mărire salarială.

Fostul jucător al celor de la Juventus este jucătorul cu cel mai mare salariu, de la AS Roma. 7.5 milioane de euro pe an este salariul pentru care Dybala şi-ar reînnoi înţelegerea cu AS Roma.

În vara trecută, Dybala a atras interesul a mai multor cluburi din Arabia Saudită, care i-au oferit salarii cu mult peste posibilităţile celor de la AS Roma.

Giallorossi au încheiat anul 2023 pe locul şapte în Serie A, în afara locurilor pentru competiţiile europene. În ultimul meci al anului, Roma a pierdut cu scorul de 1-0 pe terenul celor de la Juventus. Pentru gazde a marcat Adrien Rabiot, în minutul 47.

În acest sezon, Dybala a jucat în 15 partide în toate competiţiile, a marcat patru goluri şi a oferit şase pase decisive.

 

Afla mai multe despre: serie apaulo dybalajose mourinhoas roma 

viewscnt
Articole similare