Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Problemele uriaşe continuă pentru un club cu pretenţii din Liga 1: ”E foarte greu. Am colegi care fac abstracţie de lipsa banilor” | EXCLUSIV

Problemele uriaşe continuă pentru un club cu pretenţii din Liga 1: ”E foarte greu. Am colegi care fac abstracţie de lipsa banilor” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Într-un interviu cu Orange Sport, Valentin Ţicu (22 de ani) a vorbit despre problemele cu care se înfruntă cei de la Petrolul Ploieşti, la jumătate de an după ce au reuşit să îşi asigure revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc.

După şase ani în care s-a aflat în afara Ligii 1, Petrolul a reuşit să îşi asigure revenirea pe prima scenă a fotbalului românesc în ultimul sezon, după ce a câştigat Liga 2.

Echipa pregătită de Nae Constantin s-a aflat pe primul loc pe mai tot parcursul sezonului, iar, după promovare, a reuşit să se întărească semnificativ şi ataca Liga 1 cu mari pretenţii.

”Lupii galbeni” îşi propuseseră să ajungă în play-off, deşi ratarea acestui obiectiv nu ar fi reprezentat un capăt de lume, în contextul în care echipa rămâne o nou-promovată.

Până acum, Petrolul e în grafic, fiind în apropiere primelor şase locuri, însă este o minune că echipa nu are probleme mai mari din punct de vedere sportiv, având în vedere cele pe care le are din punct de vedere administrativ.

Sponsorul principal al echipei s-a retras în ultima stagiune, iar, de atunci, clubul a ”trăit” din împrumuturi şi bani dobândiţi din performanţele reuşite pe gazon.

”E foarte greu. Am colegi care fac abstracţie de lipsa banilor”

Într-un final, problemele financiare i-au prins din urmă pe ”lupii galbeni”, iar, în urmă cu câteva săptămâni, preşedintele Costel Lazăr dezvăluia că există probleme uriaşe la club.

Într-un interviu cu Orange Sport, Valentin Ţicu a fost întrebat despre dificultăţile întâmpinate de Petrolul, care, pe lângă restanţele salariale, nu are nici o bază de antrenament pe care să o folosească în această iarnă, pregătindu-se pe stadionul Ilie Oană până acum.

Căpitanul formaţiei prahovene a recunoscut că el şi coechipierilor lor le este foarte greu, dar a afirmat că aceştia încearcă să facă abstracţie de probleme şi să îşi facă treaba pe gazon.

Este destul de greu, mă bucur că am alături de mine nişte colegi cu un caracter minunat, care zi de zi fac abstracţie de lucrurile astea, de la lipsa banilor, de la teren şi încercăm aşa, prin puterea grupului, să suplinim problemele astea.

Este foarte greu, încercăm să găsim soluţii şi noi, şi conducerea, şi toată lumea. Până acum am înţeles, am fost ingăduitori şi momentan suntem unde suntem”, a declarat Valentin Ţicu, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: petrolul 

viewscnt
Articole similare