Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Problemele cu care s-a confruntat în viaţa personală Florin Zalomir. Sportivul important a fost găsit decedat

Problemele cu care s-a confruntat în viaţa personală Florin Zalomir. Sportivul important a fost găsit decedat

Diverse

Comentarii

Un bărbat de 41 de ani, jandarm, a fost găsit decedat luni dimineaţă, într-un imobil din Otopeni. Bărbatul este Florin Zalomir, fost campion la scrimă. El a fost găsit împuşcat, iar acum au apărut noi informaţii dinainte de momentul tragic.

Noi informaţii după decesul lui Florin Zalomir

Echipajul medical sosit la faţa locului, luni, a declarat decesul bărbatului. A fost anunţat medicul legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Ilfov. El este Florin Zalomir, fost campion mondial, european şi vicecampion olimpic la scrimă, care s-a retras din activitate în 2012.

Zalomir lucra la Jandarmeria Bucureşti-Ilfov, unde era locotenent-colonel. El s-ar fi sinucis cu arma personală deţinută legal. 

Conform Stiri.tvr.ro, sportivul prestigios al României a avut mai multe probleme personale în ultima perioadă. Superiorii din Jandarmerie i-au cerut în mai multe rânduri să participe la şedinţe de consiliere psihologică şi Zalomir ar fi refuzat de fiecare dată. 

Deşi a fost chemat pentru a fi ajutat de specialişti în cadrul programului destinat jandarmilor cu diverse probleme, fostul sportiv nu a dorit să se prezinte la şedinţe. 

Sursa citată mai notează că Florin Zalomir a avut momente mai puţin plăcute în viaţa personală. După ce a trecut recent printr-un divorţ, el şi-a refăcut viaţa şi la scurt timp s-a separat şi de a doua parteneră. 

De asemenea, el urma să fie executat silit pentru aproape 72.000 de lei, bani care ar fi reprezentat pensia alimentară neachitată fiicei sale. 

Florin Zalomir, sportiv important în istoria scrimei

Florin Zalomir şi-a început cariera de sabrer la 10 ani, la Iaşi, cu antrenorul Iulian Biţucă, iar în 2006 s-a transferat la CS Dinamo Bucureşti.

De-a lungul anilor, Florin Zalomir a cucerit de mai multe ori Campionatul Naţional şi Cupa României, iar pe plan internaţional a devenit Campion European, Campion Mondial şi Vicecampion Olimpic cu Echipa României.

Şi-a încheiat cariera de sportiv profesionist în 2012, după Jocurile Olimpice de la Londra, la 31 de ani.

După retragere, Florin Zalomir a continuat activitatea ca antrenor.

Afla mai multe despre: florin zalomirflorin zalomir decedat 

viewscnt
Articole similare