Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Profeţia lui Bogdan Cosmescu. Gafa uriaşă a lui Becali o va costa scump pe FCSB: "O să vedeţi, asta se va întâmpla"

Profeţia lui Bogdan Cosmescu. Gafa uriaşă a lui Becali o va costa scump pe FCSB: "O să vedeţi, asta se va întâmpla"

FCSB

Comentarii

Fără titlu cucerit în Superligă din 2015, FCSB are acum un start excelent de sezon. Vicecampioana României are maximum de puncte după primele cinci etape disputate, iar fanii echipei speră ca jucătorii lui Charalambous să se impună din nou la finalul campionatului.

În 2015, cu Constantin Gâlcă pe banca tehnică, a câştigat FCSB ultimul titlu. După un start perfect de sezon şi după o aşteptare de nouă ani, vicecampioana României îşi poate trece în palmares un nou campionat, în primăvara lui 2024.

Însă bucuria unui nou titlu câştigat ar putea fi ştearsă de o greşeală a patronului. Săptămâna trecută, Gigi Becali a dezvăluit că a pariat 20 de mii de euro pe calificarea echipei sale în play-off-ul Conference League.

Acum, FRF a înştiinţat UEFA că latifundiarul din Pipera a jucat la pariuri pe meciurile echipei sale. În aceste condiţii, mai în glumă, mai în serios, comentatorul Orange Sport, Bogdan Comescu, a recunoscut că se aşteaptă ca FCSB să primească interdicţie din partea forului european de a juca în competiţiile internaţionale.

"După nouă ani, FCSB ia campionatul, dar nu joacă în Europa. Va fi suspendată de UEFA, după ce a pariat patronul. Ia campionatul, pentru că arată cel mai bine, dar nu va juca în Europa" , a spus Bogdan Cosmescu.

Afla mai multe despre: fcsbbecaliuefa 

viewscnt
Articole similare