Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Progresul Spartac, prima victimă a lui Dinamo în Liga 2. Andrei Erimia: ”A fost un meci neobişnuit pentru jucătorii mei, cu tribunele pline”

Progresul Spartac, prima victimă a lui Dinamo în Liga 2. Andrei Erimia: ”A fost un meci neobişnuit pentru jucătorii mei, cu tribunele pline”
Comentarii

Andrei Erimia, antrenorul formaţiei Progresul Spartac, a reacţionat după ce echipa sa a fost învinsă în debutul Ligii 2 de Dinamo.

În partida inaugurală a noului sezon din Liga 2 s-au întâlnit Progresul Spartac, nou-promovată din divizia a treia, şi Dinamo, retrogradată din primul eşalon.

”Câinii” s-au impus la limită, scor 1-0, datorită reuşitei semnate de Borduşanu ('27). Finalul a fost unul tensionat, ambele adversare terminând jocul cu un om în minus.

Progresul Spartac, prima victimă a lui Dinamo în Liga 2. Andrei Erimia: ”A fost un meci neobişnuit pentru jucători, cu tribunele pline”

La capătul meciului, Andrei Erimia, antrenorul celor de la Progresul Spartac, s-a arătat mulţumit de jocul prestat de echipa sa, mai ales în prima repriză.

Acesta a mai scos în evidenţă faptul că jucătorii săi nu sunt obişnuiţi să joace meciuri cu fani mulţi în tribune.

Astfel, i-a lăudat pe suporterii dinamovişti care au venit să-şi susţină echipa favorită.

”N-am jucat rău, dar nu am jucat nici bine. Prima repriză a fost destul de slabă. 

A fost un meci neobişnuit pentru jucătorii mei, cu tribunele pline. Galeria lui Dinamo care i-a împins de la spate”, a declarat Erimia, după meci.

Afla mai multe despre: liga 2dinamoprogresul spartac 

viewscnt
Articole similare