Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Promisiunea făcută suporterilor de Ioan Ovidiu Sabău, după meciul cu FCSB. ”Universitatea Cluj va arăta mai bine în scurt timp”

Promisiunea făcută suporterilor de Ioan Ovidiu Sabău, după meciul cu FCSB. ”Universitatea Cluj va arăta mai bine în scurt timp”

Superliga

Comentarii

Ioan Ovidiu Sabău şi-a felicitat elevii după egalul smuls, în deplasare, contra FCSB-ului, scor 2-2.

Fostul component al ”Generaţiei de aur” a dezvăluit că fotbaliştii lui ”U” Cluj şi-ar fi dorit victoria şi nu s-au mulţumit de punctul obţinut pe Arena Naţională. Mai mult decât atât, Sabău este sigur că ”Şepcile roşii” vor arăta din ce în ce mai bine, odată cu trecerea etapelor.

Promisiunea făcută suporterilor de Ioan Ovidiu Sabău, după meciul cu FCSB. ”Universitatea Cluj va arăta mai bine în scurt timp”

”Am pregătit foarte bine jocul, am avut curaj să jucăm, chiar dacă în unele momente n-am reuşit să jucăm mingea, să pasăm, să întoarcem jocul. Vreau să-mi felicit jucătorii pentru că au avut curaj să joace, am jucat cu o echipă care are calitate individuală, au început să arate bine cei de la FCSB. Noi avem jucători cu multă experienţă. Mulţi dintre ei nu au o pregătire bună, au fost accidentaţi. 

Eu cred că au fost şi momente în care am controlat jocul, chiar puteam să mai înscriem. A fost un meci spectaculos şi e un scor echitabil. În momentul în care ai o anumită experienţă şi joci cu cea mai în formă echipă, joci în deplasare, contează să ai jucători de calitate. Eu cred că în scurt timp vom arăta mult mai bine când cei care au venit mai târziu la echipă vor avea mai multe minute jucate.

Ce să mai zic de Nistor, Chipciu, Bic, Vătăjelu... n-aş vrea să uit pe cineva că s-ar putea să se supere. Sunt foarte mulţumit de ce am la dispoziţie. Dan (n.r. Nistor) când este pregătit face diferenţa”, a spus Ioan Ovidiu Sabău, după meciul cu FCSB.

Alex Chipciu a vorbit din nou despre CSA Steaua! A schimbat mesaje şi cu jucătorii "militarilor"

"Noi am fost acolo în seara asta şi tindem ca jocul nostru să progreseze de la meci la meci. În a doua repriză trebuia să riscăm, dar ăsta e fotbal, ca să dai gol trebuie să rişti. E o propagandă bună pentru fotbal, a fost un meci bun. E un punct foarte mare. Cred că progresăm de la meci la meci", a spus Alex Chipciu, după partida de pe Arena Naţională. 

 
Peluza Sud i-a pregătit un banner lui Alex Chipciu cu trimitere la declaraţia la adresa CSA Steaua, iar fotbalistul ofensiv de la U Cluj a oferit noi detalii despre izbucnirea din urmă cu câteva zile, după meciul din Cupa României. 

"Mi-a transmis Mustaţă în una dintre zile (n.r. - despre apariţia banner-ului), dar ideea mea nu era să fiu primit aici nu ştiu cum. Îi iubesc pe oamenii de aici, că am fost aici. 

Am primit mesaje că sunt pro-PSD de la suporterii CSA. Mi s-a părut deplasat să mă faci mizerie, că eu n-am vorbit urât cu ei, ba chiar i-am apreciat. Fata m-a întrebat acasă dacă o să fiu înjurat... A fost totul deplasat. Îi respect. Echipamentul... Era ideea printre rânduri că e fake. 

Le-am dat mesaj jucătorilor, mi-am cerut scuze. Dacă par enervant pe teren, în viaţa de zi cu zi chiar sunt ok. Le urez celor de la FCSB, Steaua de aici şi asta e.

Pintilii şi Chiricheş sunt prieteni apropiaţi, am avut un sentiment că va fi egal. Am fost la cafea cu soţiile noastre. Ei sunt puternici, clar, se vor bate cu CFR la campionat", a spus Alex Chipciu, după FCSB - U Cluj.

Universitatea Cluj se află pe locul 11, cu 12 puncte şi se află la trei puncte de ultimul loc de play-off, ocupat în acest moment de Petrolul.

 

Afla mai multe despre: fcsbu clujioan ovidiu sabău 

viewscnt
Articole similare