Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Deşi a marcat, Dawa a fost personajul negativ al unei faze cheie din meciul cu ”U” Cluj. ”La fotbal nu există aşa ceva”/ ”Zici că e la hochei” | EXCLUSIV

Deşi a marcat, Dawa a fost personajul negativ al unei faze cheie din meciul cu ”U” Cluj. ”La fotbal nu există aşa ceva”/ ”Zici că e la hochei” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Joyskim Dawa a reuşit primul gol stagional la meciul cu ”U” Cluj din etapa a 11-a Superligii, însă nu a avut o prestaţie perfecă. Fundaşul camerunez al FCSB-ului a fost principalul vinovat la reuşita cu care ”Şepcile roşii” au egalat la unu, prin Dan Nistor.

În minutul 26 al partidei, aflat la 20 de metri de poartă, Dan Nistor a luat o acţiune pe cont propriu şi a finalizat-o cu gol. Fostul jucător al lui Dinamo l-a avut în faţă pe Dawa, care a încercat să-l oprească pe mijlocaş printr-un procedeu nemaiîntâlnit. Camerunezul a lăsat genunchiul stâng pe gazon pentru a-l bloca pe Nistor, însă a fost cu foarte mare lejeritate driblat, iar ”studenţii” au revenit în joc.

Basarab Panduru şi Bogdan Cosmescu n-au înţeles nimic. ”Nu poţi să faci aşa ceva”

Inviaţi în cadrul emisiunii ”Minutul 91”, Basarab Panduru şi Bogdan Cosmescu au ironizat procedeul ciudat folosit de fundaşul FCSB-ului. Expertul a asemănat mişcarea camerunezului cu cele foloste în ring de boxeri, în timp ce Cosmescu a râs şi ”l-a trimis” pe apărătorul vicecampioanei la hochei.

Basarab Panduru: M-am trezit duminică dimineaţă să văd meciul dintre Saul Alvarez şi Jermell Charlo (n.r. meci de box)...În momentul în care i-a dat una la ficat, a pus genunchiul jos ca să nu îi mai dea una, să îl numere şi el să îşi revină între timp. Asta nu există la fotbal. Nu poţi să faci aşa ceva.

Bogdan Cosmescu: La hochei există. Acolo merge pentru că eşti în alunecare

VIDEO cu golul egalizat al lui Dan Nistor

Afla mai multe despre: dawafcsb”u” cluj 

viewscnt
Articole similare