Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Puteam obţine un egal, 1-1 sau 2-2". Cum a văzut Xavi victoria lui Real Madrid în faţa Barcelonei!

"Puteam obţine un egal, 1-1 sau 2-2". Cum a văzut Xavi victoria lui Real Madrid în faţa Barcelonei!

Real Madrid

Comentarii

Antrenorul Barcelonei, Xavi, a oferit o primă reacţie după înfrângerea din El Clasico, 1-3 cu Real Madrid.

Xavi, după Real Madrid - Barcelona 3-1

"Plecăm fără niciun punct. Nu am reuşit să profităm de situaţiile noastre, iar Madridul a făcut-o. Suntem într-o perioadă în care lucrurile nu ne merg şi trebuie să schimbăm asta până joi. 

Ne-am descurcat foarte bine în campionat, dar trebuie să ne îmbunătăţim în ceea ce priveşte forţa şi agresivitatea. Am discutat cu jucătorii despre asta, dar în prima repriză ne-au prins pe faza de tranziţie.

Nu cred că meciul cu Inter a influenţat jocul de astăzi. Chiar dacă nu am făcut un meci grozav, am avut şansele noastre şi puteam obţine un egal, 1-1 sau 2-2, dar, atunci când ierţi pe Bernabeu, asta se întâmplă", a spus Xavi, potrivit Mundo Deportivo.

Real Madrid s-a impus în El Clasico, 3-1 cu Barcelona

Real Madrid s-a impus duminică, pe teren propriu, în El Clasico, învingând pe FC Barcelona cu 3-1, într-un meci al etapei a 9-a din LaLiga.

Pe Santiago Bernabeu, Benzema a deschis scorul în minutul 12, iar Valverde l-a majorat în minutul 35, cu un şut din afara careului. Barcelona a redus din diferenţă în minutul 83 după o accelerare a lui Ansu Fati şi o pasă în careu, trimisă în plasă de Ferran Torres. 

Realul a primit un penalty în minutul 90, după consultarea VAR, la un fault al lui Eric Garcia asupra lui Rodrygo. A transformat Rodrygo, stabilind scorul final. 

Real este lider în La Liga, cu 25 de puncte, faţă de echipa de pe locul secund, FC Barcelona (22 de puncte).

 

Afla mai multe despre: xavireal madrid barcelona 

viewscnt
Articole similare