You are here:

Radu Drăguşin a tras concluziile după partida cu Lituania "Rămâne doar de construit pentru viitor"

Radu Drăguşin a tras concluziile după partida cu Lituania "Rămâne doar de construit pentru viitor"

Echipa națională

Comentarii

Radu Draguşin, reacţie dup[ meciul câştigat cu Lituania, scor 2-1.

Chiar dacă am fost conduşi, am reuşit să revenim, prin golurile lui Răzvan Marin din penalty in minutul 18 şi Denis Drăguş în minutul 65.

Jucătorul lui Tottenham a contribuit la al doilea gol, el a deschis jocul către Dennis Man, care a oferit o pasă în stilul caracteristic pentru finalizarea lui Denis Drăguş.

Radu Drăguşin, după victoria din Lituania

„(n.r: Felicitări, 12 puncte. Ne apropie oarecum de Mondialul mult-visat. Cum e, cum te simţi?) Bine, fericiţi că am încheiat aceste două meciuri cu două victorii.Aveam nevoie de ele, voiam acest lucru, le-am obţinut, rămâne doar de construit pentru viitor.

(n.r: Totuşi nu ne plac echipele acestea masive, singurele goluri primite au venit din partea Lituaniei) Da, aşa este, şi nici terenul prost nu ne place, aparent. Din păcate, terenul nu a fost deloc unul bun, dar, cum am spus, într-un final, cum-necum, am reuşit să scoatem cele 3 puncte şi asta dovedeşte că suntem o echipă ambiţioasă, care nu se lasă niciodată şi pentru România o să muncim şi o să ne luptăm până la final”, a declarat Radu Drăguşin, pentru AntenaSport.

Afla mai multe despre: radu drăguşinnaţionala româniei 

viewscnt
Articole similare