Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid a plusat şi l-a convins. Oferta din Superligă, ignorată pentru a ajunge în Giuleşti: "I-am oferit 7.000 de euro!" | EXCLUSIV

Rapid a plusat şi l-a convins. Oferta din Superligă, ignorată pentru a ajunge în Giuleşti: "I-am oferit 7.000 de euro!" | EXCLUSIV

FC Botoșani

Comentarii

În această vară, cluburile din Superligă au făcut eforturi considerabile pentru a-şi construi un lot cât mai competitiv. Nu de puţine ori s-au întâlnit în ”duel direct”, atunci când au vrut să achiziţioneze acelaşi jucător.

FC Botoşani şi Rapid s-au intersectat pe ”aleea” Kevin Soni (25 de ani), atacantul cu un meci în naţionala Camerunului, rămas liber de contract după despărţirea de grecii de la Asteras Tripoli.

Rapid i-a suflat un atacant Botoşaniului

Moldovenii au negociat câteva săptămâni cu fotbalistul crescut la Girondins Bordeaux, însă, într-un final, fotbalistul a ajuns la adversara din campionat, Rapid.

Patronul celor de la FC Botoşani îi pregătise lui Soni un salariu de 7.000 de euro, însă fotbalistul a ajuns la Rapid, cel mai probabil pentru un salariu superior. 

În opinia lui Valeriu Iftime, va mai dura ceva timp până când Kevin Soni va juca pentru Rapid, deoarece a ratat pregătirea din vară şi va fi foarte greu să-şi găsească ritmul.

Nu ştiu ce să spun. L-am ofertat, ne-am bătut mult la preţ. N-au fost altfel de probleme (n.r. - de natură medicală). Eu m-am blocat la 6.000-7.000 de euro, iar la Rapid cred că a ajuns la 8.000-10.000 de euro. Eu am pornit de la 5.000-6.000 de euro şi când am ajuns la 7.000 de euro i-am pus nişte condiţii.

Eu l-am adus pe Ilicic, dar dacă n-a jucat şase luni are probleme. Chiar dacă e super-fotbalist. Nu merge niciunul. Nu întâmplător faci cantonamente, pregătirea din vară. Dacă nu le faci, e greu să acumulezi altfel. Asta şi cu el. Nu are cum să...Mai ales la Rapid, la ritmul, la nivelul la care se joacă...Are nevoie de pregătire fizică extraordinară şi dacă nu o are o să mai joace peste 2-3 luni”, a declarat Valeriu Iftime, pentru Orange Sport.

  • 600.000 de euro este cota de piaţă a lui Kevin Soni, conform transfermarkt,de.

Afla mai multe despre: kevin sonyvaleriu iftimerapidbotosani 

viewscnt
Articole similare