Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid Bucureşti se revoltă după înfrângerea cu CSM Bucureşti! "O mizerie cum rar se poate vedea. Halucinant câtă răutate aţi putut aduna în voi!"

Rapid Bucureşti se revoltă după înfrângerea cu CSM Bucureşti! "O mizerie cum rar se poate vedea. Halucinant câtă răutate aţi putut aduna în voi!"

Handbal

Comentarii

CSM Bucureşti s-a impus cu scorul de 27-26 (13-13) cu Rapid şi a trecut pe primul loc al clasamentului din Liga Florilor, dar oaspeţii au acuzat anumite practici ale gazdelor.

Rapid Bucureşti acuză după ce a fost învinsă de CSM Bucureşti

Liderul clasamentului Ligii Naţionale, CSM Bucureşti, a învins, luni, campioana en-titre Rapid Bucureşti şi s-a distanţat la 9 puncte în lupta pentru titlu.

Însă Rapid acuză organizatorii pentru felul în care s-au comportat cu spectatorii din Sala Polivalentă din Bucureşti. 

”Felicitări CSM pentru victorie, ruşine organizatorilor pentru toate mizeriile de astăzi!

Aţi anunţat SOLD OUT în mai puţin de 24 de ore dar în sală au fost sute de locuri libere, edificatoare imaginile cu “peluza CSM” din timpul jocului, cu mai mult de jumătate din locuri libere.

Aţi arătat o lipsă totală de respect pentru oficialii clubului, inclusiv în ziua meciului, făcând un ping pong permanent cu ei în ceea ce priveşte locurile pentru aceştia. Majoritatea au fost scârbiţi de tot acest circ cu biletele, fiţi bucuroşi că toţi au stat în peluză, începând cu preşedintele Bogdan Vasiliu!

Aţi cumpărat mii de vuvuzele, puse pe fiecare scaun, deşi o mare parte din ele era evident că nici nu vor fi folosite, cu scopul de a acoperi galeria noastră minunată. O mizerie cum rar se poate vedea, timp de 60 minute aproape încontinuu spectatorii CSM să sufle în vuvuzea doar să nu se audă cântecele galeriei adverse.

Aţi strigat încontinuu la cei de la sunet să dea muzica cât mai tare, inclusiv la finalul meciului când în sală rămăsese exclusiv galeria Rapidului. Halucinant câtă răutate aţi putut aduna în voi!

Aţi câştigat, probabil, şi titlul de campioană. Probabil ăsta este singurul lucru care contează pentru voi, pentru restul avem vuvuzele!

Mulţumim tuturor rapidiştilor prezenţi la meci, mulţumim Peluza Nord - Rapid Bucureşti pentru susţinere, ne cerem scuze în numele CSM pentru tot ce s-a întâmplat astăzi în tribune. Noi mergem înainte, fiţi convinşi că iubirea faţă de un club de tradiţie nu depinde de rezultate şi de vuvuzele!”, a transmis Rapid Bucureşti. 

CSM Bucureşti, victorie cu campioana Rapid Bucureşti, în derby-ul Ligii Naţionale

CSM Bucureşti s-a impus cu scorul de 27-26 (13-13) cu Rapid. Principalele marcatoare ale partidei au fost Neagu 7 goluri, Dembele 5, pentru CSM Bucureşti, respectiv Kanor şi Badea, cu câte 5 reuşite, pentru Rapid Bucureşti.

În tur, cele două echipe au încheiat la egalitate, scor 31-31.

În urma rezultatului de luni, vicecampioana CSM Bucureşti se distanţează pe primul loc, cu 40 de puncte, iar Rapid Bucureşti, cu 31, coboară pe locul 4. Pe locul 2 se află Gloria Bistriţa (34), iar pe 3 este SCM Rm. Vâlcea (32).

Afla mai multe despre: csm bucuresti rapid bucuresti 

viewscnt
Articole similare