Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid, penalizată dur după eşecul din Giuleşti: ”Mută centenarul cu încă un an. Nu joacă absolut nimic” / ”Oboseala se vedea din avion” | EXCLUSIV

Rapid, penalizată dur după eşecul din Giuleşti: ”Mută centenarul cu încă un an. Nu joacă absolut nimic” / ”Oboseala se vedea din avion” | EXCLUSIV

Rapid

Comentarii

Rapid trece printr-o criză profundă de rezultate, iar meciul cu Voluntari nu face excepţie, într-un sezon ce se dorea istoric pentru club. Giuleştenii au pierdut chiar în atât de iubitul lor Giuleşti, iar concluziile la cald au fost trase în studioul Orange Sport.

Rapid a pierdut pe teren porpriu cu FC Voluntari, scor 1-2, într=un meci din etapa a 19-a a Superligii. Este a patra înfrângere stagională pentru giuleşteni.

”Nu m-ar mira dacă ar spune că obiectivul e locurile 1-6 şi că mută centenarul cu încă un an”

La finalul partidei din Giuleşti, Basarab Panduru şi Andrei Vochin au fost prezenţi în studioul Orange Sport şi au tras concluziile celor întâmplate lângă Podul Grant.

Panduru a avut reproşuri la adresa jocului prestat de Rapid, echipă care a ajuns la cinci meciuri la rând fără victorie în toate competiţiile.

”Important e ca ei să ştie ce se întâmplă. Nu m-ar mira dacă după meciul ăsta ar ieşi şi ar spune că, de fapt, obiectivul e locurile 1-6 şi că mută centenarul cu încă un an. 

Să schimbe pe parcurs tot ce au spus la început. Cum au putut o dată, pot şi a doua oară. Tot 100 poate să fie şi la anul, şi la anul.

Rapidul nu joacă, nu joacă absolut nimic. Joacă cu frâna de mână trasă, veneau ca după un joc de pregătire. Cel mai periculos jucător şi cam singurul a fost Papeau. Le-a ieşit doar cu minge lungă şi pe a doua”, a declarat Panduru, la Orange Sport.

Acesta a fost completat de Andrei Vochin, care a notat şi felul ironic în care fanii giuleşteni şi-au arătat nemulţumirea faţă de echipă în partida cu Voluntari.

”Neaşteptat de slab jocul Rapidului. Voluntari e o constantă în acest tip de joc. Parca văd Clinceniul de acum câţiva ani când a prins play-off-ul. Un pragmatism aproape perfect, trei ocazii, două goluri.

Rapid pare că nu ştie să pregătească meciuri în intervalul ăsta de trei zile. Oboseala se vedea din avion. În prima repriză, echipa nu avea ritm, intensitate, parca alergau în gol.

Acestea sunt semne clare de oboseală maximă. Cred că ăsta e unul dintre motive. Rapidul e penalizată cu umor şi de galerie. Astazi a fost prima oară când am văzut şi scaune (n.r. goale)”, a adăugat Vochin.

În urma acestui eşec, Rapid Bucureşti se află pe locul 4 în Superligă, tot cu 31 de puncte.

Afla mai multe despre: rapidsuperligabasarab panduru 

viewscnt
Articole similare