Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid pleacă din Giuleşti. Pe ce stadion se va juca duelul cu Petrolul. Anunţul oficial al clubului

Rapid pleacă din Giuleşti. Pe ce stadion se va juca duelul cu Petrolul. Anunţul oficial al clubului

Rapid

Comentarii

Rapid va pleca temporar de pe stadionul Giuleşti. Conducerea clubului de lângă Podul Grant a luat decizia ca derby-ul cu Petrolul Ploieşti din Liga 1 să se dispute pe o altă arenă din ţară, deşi meciul era programat iniţial pe stadionul vişiniu.

Rapid a schimbat locul disputării duelului cu Petrolul Ploieşti. ”Primvs Derby” va avea loc pe data de 14 decembrie, de la ora 19:00, în etapa a 20-a din Liga 1.

Conducerea clubului bucureştean a luat decizia de a schimba gazonul de pe arena din Giuleşti în acea perioadă, astfel că meciul respectiv se va disputa pe un alt stadion din Bucureşti.

Rapid pleacă temporar din Giuleşti. Pe ce stadion se va juca duelul cu Petrolul

Prin urmare, duelul Rapid - Petrolul a fost mutat pe Arena Naţională. Anunţul a fost făcut de conducerea alb-vişiniilor. 

”RAPID – PETROLUL, PE ARENA NAŢIONALĂ! Meciul de pe 14 decembrie, dintre Rapid şi Petrolul Ploieşti, se va desfăşura pe Arena Naţională, din cauza lucrărilor de schimbare a gazonului de pe Giuleşti. Partida va începe la ora 19:00!”, a anunţat clubul Rapid, pe reţelele de socializare.

Până la partida cu Petrolul, Rapid va mai disputa un meci cu FC Argeş în campionat (4 decembrie), unul cu U Cluj în Cupa României (7 decembrie), dar şi vor lua parte la un eveniment amical cu Borussia Dortmund şi Fiorentina (10 decembrie).

Afla mai multe despre: rapid petrolulrapid 

viewscnt
Articole similare