Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapid poate pleca din Giuleşti pe alt stadion pentru un singur meci din play-off. Victor Angelescu: "Există posibilitatea"

Rapid poate pleca din Giuleşti pe alt stadion pentru un singur meci din play-off. Victor Angelescu: "Există posibilitatea"

Rapid

Comentarii

Rapid a câştigat derby-ul cu Dinamo din etapa a 23-a, scor 2-1, şi este aproape sigură de participarea în play-off. Giuleştenii sunt pe locul doi, cu 39 de puncte, la şase puncte peste Sepsi, ocupanta ulitmului loc de play-off, cu şapte etape rămase din sezonul regulat. Victor Angelescu, unul dintre acţionarii clubului, a dezvăluit că este posibil ca Rapid să plece de pe Giuleşti, însă doar pentru un singur meci considerat ”acasă”.

Rapid, pe Arena Naţională din play-off?

Victor Angelescu a declarat că sunt şanse mari ca derby-ul dintre Rapid şi FCSB, ce ar urma să se joace în play-off, să se dispute pe Arena Naţională. De la inaugurarea noului Stadion Giuleşti, Rapid a jucat doar un singur meci considerat acasă departe de arena de lângă Podul Grant.

Acest lucru se întâmpla în luna decembrie a anului 2022, când giuleştenii au primit vizita Petrolului pe Arena Naţională, din cauza faptului că la vremea respectivă se efectuau lucrări la nivelul gazonului pe Giuleşti. Rămâne de văzut dacă galeria Rapidului va fi de acord cu această iniţiativă a conducerii va fi aprobată de suporteri.

"Cred că doar cu FCSB luăm în calcul acest lucru. Există posibilitatea, aşa cum am mai jucat şi alte meciuri, să jucăm pe Arena Naţională. În afara acestui meci, nu, nu luăm în calcul", a declarat Victor Angelescu, pentru Orange Sport. 

Din 2021, de la revenirea Rapidului în prima ligă, alb-vişinii au disputat o singură partidă cu FCSB pe Arena Naţională, din calitate de gazde. În urmă cu doi ani şi jumătate, Rapid, antrenată la acea vreme de Mihai Iosif, şi-a învins marea rivală cu 1-0, în faţa a 40.000 de suporteri.

Prima reacţie a alui Dan Şucu după ce Rapid a învins Dinamo cu 2-1

"Nu a fost cel mai bun meci al nostru, putem să jucăm mult mai bine decât am jucat astăzi, dar rezultatul este pentru noi excepţional. Cum să nu ai emoţii la un asemenea joc? 

(n.r. - Rapid este pe locul 2, în Superliga) Adică primul loc care pierde, da?", a declarat Dan Şucu, după cele trei puncte obţinute de echipa lui Cristiano Bergodi, pe Arena Naţională. 

În clasament Rapid are 39 de puncte şi a trecut pe locul secund în campionat. Dinamo a rămas cu 16 puncte, pe penultimul loc al Superligii, al 15-lea.

 
 

Afla mai multe despre: victor angelescurapid fcsbrapid arena nationala 

viewscnt
Articole similare