Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rapidiştii nu-şi explică şocul de la Mioveni: ”Ne e ruşine, am fost penibili”. Mesaj clar pentru Mutu: ”Unii au fost mutaţi pe alte poziţii”

Rapidiştii nu-şi explică şocul de la Mioveni: ”Ne e ruşine, am fost penibili”. Mesaj clar pentru Mutu: ”Unii au fost mutaţi pe alte poziţii”

Rapid

Comentarii

Jucătorii Rapidului au reacţionat după meciul absolut dramatic de la Mioveni, din ultima etapă a play-out-ului.

Rapid a pierdut cu CS Mioveni, scor 2-3, şi a terminat play-out-ul pe locul al treilea, cu 39 de puncte.

Speranţele giuleştenilor pentru calificarea la barajul pentru Conference League se leagă de Sepsi, în cazul în care aceasta câştigă Cupa României, joi, în Giuleşti, împotriva Voluntariului.

Desfăşurarea meciului a fost de-a dreptul dramatică pentru formaţia pregătită de Adrian Mutu.

Aceştia au egalat de două ori, dar de fiecare dată, la faza următoare, după ce mingea a fost repusă în joc, la mijlocul terenului, CS Mioveni a reuşit să marcheze imediat.

Prima dată a înscris Oancea, la câteva momente după ce egalase Ioniţă, iar a doua oară a punctat Voinea, instantaneu după ce Marzouk restabilise egalitatea la 2-2.

Rapidiştii nu-şi explică şocul de la Mioveni: ”Ne e ruşine, am fost penibili”. Mesaj clar pentru Mutu: ”Unii au fost mutaţi pe alte poziţii”

La capătul partidei de pomină de la Mioveni, jucătorii Rapidului nu şi-au putut explica cele două faze absolut halucinante cu pricina.

Dragoş Grigore, căpitanul rapidiştilor în absenţa lui Săpunaru, nu se aştepta ca echipa să evolueze aşa de slab.

”Ne-am făcut de ruşine, nu mă gândeam că o să simt aşa ceva. Trebuie să ştim să trecem şi prin aceste lucruri şi să mergem mai departe. Poate că nu meritam mai mult. Trebuia să demonstrăm că ne dorim să jucăm acel baraj, dar una am vorbit în vestiar, alta am făcut pe teren. 

CS Mioveni era normal să dea totul pe teren, nu mă aşteptam să fim noi aşa slabi însă. E păcat, pentru că la un moment dat aveam speranţe. 

Nu-mi stă în caracter să găsesc alibiuri, dar am început să pierdem din jucători pe parcurs, iar unii au fost mutaţi pe alte poziţii, s-a pierdut şi din omogenitate astfel.

Dacă n-am reuşit nici să ne ridicăm la nivelul celor de la Mioveni, ce rost mai are să ne gândim la barajul pentru Europa?

N-am venit la Rapid să mă bat la retrogradare, ci să am performanţe, să demonstrez că e momentul ca Rapidul să revină în prim-planul fotbalului românesc”, a declarat Grigore, după meci.

Alex Ioniţă, marcatorul primului gol, nu a înţeles nici el cum a putut echipa să primească golurile respective.

”E prima dată în viaţa mea când vin la interviu şi nu ştiu ce să spun. Am fost penibili, ne e ruşine, nu ne putem explica cum şi cu Craiova am egalat şi imediat în următoarea fază am luat gol. Azi s-a întâmplat de două ori. 

Ok, iei gol, după trebuie să te motivezi, să încerci să întorci rezultatul pentru că zic că am controlat jocul. Nu e posibil să înceapă adversarul mingea şi să iei 3 goluri, azi două goluri şi cu Craiova unul.  

Ne e ruşine, am fost penibili la cele doua goluri primite, nu avem nicio scuză, pur şi simplu”, a adăugat şi Ioniţă.

Afla mai multe despre: rapidgrigore 

viewscnt
Articole similare