Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răspuns dinspre Sepsi în urma comentariilor cu tente xenofobe făcute de Becali: ”Aşa îl ţinem în viaţă pe nea Gigi. Îl aşteptăm la stadion”

Răspuns dinspre Sepsi în urma comentariilor cu tente xenofobe făcute de Becali: ”Aşa îl ţinem în viaţă pe nea Gigi. Îl aşteptăm la stadion”

Sepsi Sf. Gheorghe

Comentarii

În cadrul conferinţei de presă organizate la palat odată cu schimbarea de pe banca tehnică a FCSB-ului, Gigi Becali a comentat prezenţa lui Viktor Orban, premierul Ungariei, la un meci de-al lui Sepsi şi a făcut comentarii cu tente xenofobe la adresa cetăţenilor maghiari.

Marţi, Gigi Becali a susţinut o conferinţă de presă, la palat, cu ocazia înlocuirii lui Toni Petrea pe banca tehnică a FCSB-ului cu Nicolae Dică.

Pe lângă schimbarea antrenorului de la formaţia roş-albastră, latifundiarul a vorbit şi despre alte subiecte, printre care ofertele primite pentru Darius Olaru şi Ştefan Târnovanu sau viitorul lui Florin Tănase.

Becali a fost întrebat şi despre ascensiunea lui Sepsi din ultimul an şi dacă o consideră pe aceasta o pretendentă la titlu, iar patronul de la FCSB a răspuns prin a râde şi a face câteva comentarii cu tentă xenofobă la adresa covsănenilor şi a premierului Viktor Orban.

Attlia Hadnagy, directorul sportiv al clubului din Sfântu Gheorghe, i-a dat rapid replica patronului de la FCSB şi a dat de înţeles că spusele acestuia nu au deranjat la Sepsi, ba chiar din contră.

Hadnagy a afirmat că ”a râs copios” şi a ”tratat totul ca pe o glumă”, înainte de îl invita pe Gigi Becali să vină în vizită la stadionul din Sfântu Gheroghe, ironizându-l pentru discursul ţinut.

Răspuns dinspre Sepsi în urma comentariilor cu tente xenofobe făcute de Becali

Am râs copios când am văzut conferinţa. Ne-a atras cineva atenţia. Ne-a sesizat să ne uităm. Ştim stilul inconfundabil al lui Gigi Becali. Parcă ne-a adus aminte de vremurile în care şapte-opt echipe se luptau la titlu. 

Ce să spunem? Nu putem decât să ne bucurăm că îi scoatem bani din buzunar lui nea Gigi. Cred că aşa ajutăm şi fotbalul românesc. Vom căuta cât mai mulţi sponsori şi oameni care să vină lângă noi.

Aşa îl ţinem în viaţă pe nea Gigi şi îi reaprindem pasiunea.  Am văzut că a spus că vine la stadion doar dacă ajunge Sepsi sus. Noi îl aşteptăm la Sf. Gheorghe.

Dacă vom fi în luptă pentru titlu, poate vine la meciul direct, poate avem o întâlnire în tribunele stadionului nostru. Evident că am tratat totul ca pe o glumă.

Uneori e bine să mai fie şi astfel de momente ca să nu mai fim încrâncenaţi şi să ne bucurăm de fotbal. Nea Gigi, fii atent! Sepsi nu se lasă”, a declarat Attila Hadnagy.

Afla mai multe despre: sepsi 

viewscnt
Articole similare