Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Raul este aproape de plecarea de la Real Madrid. Negociază cu un mare club din La Liga

Raul este aproape de plecarea de la Real Madrid. Negociază cu un mare club din La Liga

Real Madrid

Comentarii

Raul Gonzalez (46 de ani), fostul jucător emblematic al celor de la Real Madrid este aproape de despărţirea de "Los Blancos" şi negociază în prezent cu Villareal.

Raul, spaniolul cu cele mai multe goluri din istoria lui Real Madrid este să preia o mare echipă din La Liga. 

Este vorba de Villareal, echipa care a încheiat sezonul trecut pe locul 5 în La Liga a rămas fără antrenor după despărţirea de Quique Setien.

Fostul technician al Barcelonei, Setien, a antrenat-o pe Villareal timp de 11 luni şi a fost demis după începutul slab de sezon în La Liga.

În primele patru etape ale acestui sezon, Villareal a câştigat un singur meci, în deplasare, cu Mallorca în etapa a doua.

În prima etapă, "submarinul galben" a fost învinsă de Real Betis, cu scorul de 2-1. Meciul cu Barcelona din etapa a treia a fost strâns.

Villareal a condus cu scorul de 3-2, după ce a întors de la 2-0 pentru Barcelona dar au fost întorşi la rândul lor, iar Barcelona s-a impus cu 4-3.

Meciul din deplasare împotriva celor de la Cadiz a fost ultimul meci disputat cu Quique Setien pe banca celor de la Villareal. O înfrângere cu scorul de 4-1 i-a adus demiterea lui Quique Setien.

Astfel, Raul, în prezent antrenor la echipa secundă a celor de la Real Madrid, negociază în prezent cu Villareal.

741 de meciuri a disputat Raul în tricoul madrilenilor. A marcat 323 de goluri şi a oferit 114 pase de gol, pentru clubul la care a jucat între 1994 şi 2010.
 
După plecarea de la Real Madrid, în 2010, Raul Gonzalez a mai jucat la Schalke, Al-Sadd şi New York Cosmos.
 
 

Afla mai multe despre: raulreal madridvillareal 

viewscnt
Articole similare