Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Război total în Liga I. CFR Cluj îi fură jucătorul FCSB-ului. Reacţia incredibilă a lui Becali

Război total în Liga I. CFR Cluj îi fură jucătorul FCSB-ului. Reacţia incredibilă a lui Becali

FCSB

Comentarii

Gigi Becali are de gând să îşi întărească echipa pentru sezonul viitor.

Patronul FCSB consideră că Alexandru Creţu de la Maribor este jucătorul de care echipa lui are nevoie. Becali a afirmat încă din februarie că îşi doreşte să tranfere un internaţional român.

Creţu este jucătorul pe care Becali îl vrea, iar acesta ar putea ajunge la echipă, în această vară, liber de contract. Totuşi, patronul FCSB va avea concurenţă serioasă la acestă mutare.

Război total în Liga I. CFR Cluj îi fură jucătorul FCSB-ului. Reacţia incredibilă a lui Becali

Un alt club din Liga 1 care îl doreşte este CFR Cluj. De asemenea, între ardeleni şi jucătorul dorit de Becali s-ar fi purtat deja discuţii în iarnă, dar transferul a picat după ce clubul din Gruia nu a ajuns la o înţelegere cu echipa lui Creţu. Contractul internaţionalului român cu Maribor expiră pe 30 iunie 2021. 

Becali nu a dorit să ofere prea multe informaţii despre transferul lui Creţu, dar a făcut anumite precizări. 

 "Nu este momentul să vorbim acum de transferuri. Noi trebuie să ne gândim doar la câştigarea campionatului. Eu pe Creţu ăsta l-am vrut de mult timp, dar nu mai are rost să vorbim acum de ce nu l-am luat încă de atunci.

E un jucător bun, iar dacă eu vreau să îl transfer, atunci voi face totul ca să îl transfer. Bine…dacă vrea şi băiatul să vină. Eu nu aduc pe nimeni cu forţa la noi. Însă, nu voi licita cu nimeni. Şi spun asta ca să fie clar pentru toată lumea. Băiatul o să fie liber de contract şi sunt convins că va avea şi alte oferte, dar eu nu voi licita cu nimeni. Nu mă interesează pe cine vrea CFR-ul ", a spus Becali pentru ProSport. 

Creţu are 5 prezenţe în tricoul naţionalei. În acest sezon el a bifat 17 meciuri pentru Maribor, a înscris 2 goluri şi a oferit o pasă decisivă. 

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare