Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răzvan Marin, prestaţie solidă în Empoli - Spezia. Cum s-a remarcat românul într-un meci nebun din Serie A

Răzvan Marin, prestaţie solidă în Empoli - Spezia. Cum s-a remarcat românul într-un meci nebun din Serie A

Stranieri

Comentarii

Empoli a încheiat la egalitate, pe teren propriu, scor 2-2, meciul cu formaţia Spezia, în etapa a 22-a din Serie A. Echipa la care este legitimat şi românul Răzvan Marin, care a avut o evoluţie solidă, a egalat în al patrulea minut al prelungirilor.

Răzvan Marin, prestaţie solidă în Empoli - Spezia. Cum s-a remarcat românul într-un meci nebun din Serie A

A fost un meci cu multe evenimente pe stadonul Carlo Castellani, unde Răzvan Marin a fost integralist la Empoli.

Gazdele au rămas în zece în minutul 21, când Parisi a fost eliminat cu roşu direct după ce a scos balonul de pe linia porţii comiţând un henţ.

Daniele Verde a executat penalty-ul, dar portarul Vicario a respins, însă arbitrul a dictat repetarea loviturii pentru că apărătorii lui Empoli intraseră în careu înainte de execuţia lui Verde.

Acelaşi jucător a rămas la execuţie şi a deschis scorul, în minutul 25. Tot Verde a făcut 2-0 pentru Spezia în minutul 31.

Empoli a avut o ocazie la o fază din minutul 45, unde a fost implicat şi Răzvan Marin, iar în partea a doua a meciului s-a restabilit şi echilibrul numeric, după eliminarea lui Esposito, de la Spezia.

Cu un Răzvan Marin activ, gazdele au forţat şi au înscris în minutul 71, prin Cambiaghi, iar în minutul 90+4 Empoli a egalat prin Vignato.

Empoli se află pe locul 9 în Serie A, cu 27 de puncte, iar Spezia ocupă poziţia 17, cu 19 puncte.

În urma prestaţiei din etapa a 22-a, Răzvan Marin a fost unul dintre cei mai activi jucători de la Empoli.

Mijlocaşul român în vârstă de 26 de ani nu şi-a trecut numele pe lista marcatorilor sau a pasatorilor decisivi, dar a avut o prestaţie solidă. A avut două mari ocazii, în minutele 44 şi 92.

A primit a doua notă de la echipă, 7,9 din partea site-ului de specialitate Sofascore. Doar Nicolo Cambiaghi, marcatorul primului gol, a primit un calificativ mai mare, 8,3.

Răzvan Marin a evoluat în 21 din cele 22 de meciuri ale lui Empoli în acest sezon de Serie A. Este într-o formă foarte bună, după ce a marcat două goluri şi a dat două assist-uri.

Afla mai multe despre: razvan marinempoliserie a 

viewscnt
Articole similare