You are here:

GALERIE FOTO | Peste o mie de români au fost în Luxemburg şi n-au plecat până n-au luat un autograf de la Hagi!

GALERIE FOTO | Peste o mie de români au fost în Luxemburg şi n-au plecat până n-au luat un autograf de la Hagi!galerie foto

UEFA Europa League

Comentarii

La finalul partidei cu Racing Union, din Europa League, jucătorii echipei Viitorul şi managerul tehnic Gheorghe Hagi au avut un nou “meci“ !

De data aceasta a fost vorba despre o serie de poze şi autografe pe care le-au oferit sutelor de suporteri români care au aşteptat la poarta stadionului Josy Barthel pentru o amintire cu cei de la FC Viitorul. 
 
Gheorghe Hagi, căpitanul Ianis Hagi şi ceilalţi componenţi ai echipei le-au mulţumit celor prezenţi pentru încurajările din timpul jocului şi au răspuns fiecărei solicitări de a se poza alături de aceştia sau de a oferi un autograf.
 

Formaţia Viitorul a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 2-0, echipa din Luxemburg Racing Union, în prima manşă a turului 1 preliminar al Ligii Europa. Golurile au fost marcate de Denis Drăgiş ’23 şi Ianis Hagi ’82 (penalti).

Returul va avea loc la 19 iulie, la Ovidiu. Viitorul va evolua în turul al doilea preliminar al Ligii Europa cu echipa olandeză Vitesse Arnhem, dacă va trece de Racing Union FC.

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: viitoruleuropa leaguehagi 

viewscnt
Articole similare