You are here:

”Remarcabil!”. Mihai Stoica l-a văzut în Oţelul - Craiova şi a dat verdictul: ”Arată ca un maratonist. E pe tot terenul”

”Remarcabil!”. Mihai Stoica l-a văzut în Oţelul - Craiova şi a dat verdictul: ”Arată ca un maratonist. E pe tot terenul”

Superliga

Comentarii

Oţelul şi Craiova au remizat în meciul jucat la Galaţi, iar Mihai Stoica a tras concluziile celor întâmplate la malul Dunării.

Oţelul Galaţi a încheiat la egalitate, pe teren propriu, cu Universitatea Craiova, scor 1-1, în etapa a 12-a din Superligă.

Juric a marcat pentru gazde, în minutul 5, în timp ce Baiaram a punctat pentru olteni, în minutul 14.

Pe cine a lăudat Mihai Stoica după Oţelul - Craiova 1-1: ”Arată ca un maratonist. Remarc de fiecare dată”

La finalul meciului, Mihai Stoica a vorbit despre cele întâmplate la duelul de la Galaţi şi a precizat că egalul este un rezultat care mulţumeşte pe toată lumea, atât pe cele două combatante, cât şi pe adversarele lor din campionat.

De asemenea, expertul TV a avut o ”cascadă” de laude la adresa italianului Juri Cisotti, căpitanul celor de la Oţelul Galaţi, care a venit la echipa lui Dorinel Munteanu încă din 2021, când gălăţenii erau în Liga 3. Iar italianul joacă şi acum la Oţelul şi o face foarte bine.

”E corect rezultatul şi ambele au fost mulţumite de rezultatul ăsta. Absolut toate competitoarele sunt mulţumite de acest rezultat. 

(n.r. pe cine luaţi mai degrabă în considerare în lupta la play-off) Pe Craiova. Dacă luăm la nume, la vechime, la tot. E adevărat că Oţelul aleargă, e foarte bine antrenată de Dorinel, dar, cu tot respectul, trebuie să ai şi calitate pentru a te bate la titlu. Dinamo dacă nu-şi recuperează absentii încep să piardă puncte, mai ales pe final de meci. 

Remarc de fiecare dată că Cisotti nu face niciodată vreun meci slab. Să vii în Liga 3 din România şi a jucat un an în Liga 3, a promovat cu Dorinel şi joacă şi acum. E un jucător remarcabil şi are şi o vârstă, are 31 de ani. Arată ca un maratonist. E pe tot terenul. Nu ştii ce joacă. A jucat vârf cu noi”, a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

În vârstă de 31 de ani, Juri Cisotti a disputat 11 meciuri în acest sezon din Superliga României şi a livrat un gol şi două pase decisive.

Afla mai multe despre: craiovaotelulsuperliga 

viewscnt
Articole similare