Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Revenire surprinzătoare la FCSB chiar înaintea meciului cu Gaz Metan. Fotbalistul care l-a făcut pe Becali să exulte e deja la antrenamente: "E excepţional!"

Revenire surprinzătoare la FCSB chiar înaintea meciului cu Gaz Metan. Fotbalistul care l-a făcut pe Becali să exulte e deja la antrenamente: "E excepţional!"galerie foto

FCSB

Comentarii

FCSB n-a avut parte de cel mai fericit start de sezon, astfel că Gigi Becali continuă schimbările în lotul echipei sale, însă patronul roş-albaştrilor a primit acum şi o veste bună prin revenirea la antrenamente a unui jucător considerat de bază în sezonul trecut.

FCSB a început dezamăgitor noul sezon. A obţinut doar cinci puncte în primele trei etape din Liga I, iar eliminarea ruşinoasă din Conference League l-a determinat pe Gigi Becali să renunţe la doi dintre jucătorii aduşi în vara acestui an. După ce a părăsit competiţia europeană în urma înfrângerii suferite în dubla manşă cu Şahtior Karagandy, FCSB s-a despărţit de Zdenek Ondrasek şi de Stipe Vucur.

Atacantul ceh nu va sta prea mult fără echipă, acesta fiind dorit insistent de unul dintre fostele sale cluburi din CV, Tromso, din Norvegia. În schimb, Stipe Vucur n-are oferte, însă Gigi Becali vrea să uite rapid de fundaşul central austriac. Chiar înaintea meciului cu Gaz Metan Mediaş, din etapa a patra a Ligii I, patronul roş-albaştrilor a primit şi o veste bună.

Revenire surprinzătoare la FCSB chiar înaintea meciului cu Gaz Metan. Fotbalistul care l-a făcut pe Becali să exulte e deja la antrenamente: "E excepţional!"

Andrei Miron, jucător de bază în sezonul trecut în defensiva FCSB-ului, s-a recuperat după accidentarea suferită în luna mai şi a revenit la antrenamentele colective. Fotbalistul de 27 de ani n-a fost inclus în lot pentru partida cu Gaz Metan Mediaş, însă de acum poate concura pentru un post de titular cu Alexandru Creţu şi Paulo Vinicius, după ce Iulian Cristea a intrat şi el în dizgraţia patronului.

"Miron mi-a plăcut foarte mult în ultimul timp, a fost chiar excepţional, până s-a accidentat. Chiar eram foarte mulţumit de el, de asta am regretat. Dădea cu capul, lua faţa adversarilor, era foarte activ, foarte vigilent" , declara Gigi Becali, la începutul acestei veri, despre Andrei Miron.

Adus în februarie 2020, liber de contract, de la FC Botoşani, Andrei Miron s-a impus rapid în echipa roş-albaştrilor şi a strâns deja 46 de meciuri pentru FCSB, perioadă în care a marcat un gol şi a oferit două pase decisive.

  •  1,1 milioane de euro este cota lui Andrei Miron, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: fcsbsteauabecali 

viewscnt
Articole similare