Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Măţan, despre perioada dificilă din MLS: ”Soţia şi familia n-au putut să vină din cauza pandemiei. M-am simţit singur”

Măţan, despre perioada dificilă din MLS: ”Soţia şi familia n-au putut să vină din cauza pandemiei. M-am simţit singur”galerie foto

Stranieri

Comentarii

Alex Măţan a explicat motivul pentru care s-a adaptat destul de greu la Columbus Crew, club care l-a transferat în martie 2021.

În vârstă de 22 de ani, Alex Măţan este unul dintre cei mai tehnici tineri fotbalişti români. În martie 2021, talentul etalat la Viitorul i-a adus un transfer în MLS, la Columbus Crew, care a plătit 1,5 milioane de euro în schimbul său.

CLICK AICI PENTRU GALERIE FOTO!

Măţan a avut însă un început dificil, în ciuda talentului pe care îl are. Tânărul mijlocaş ofensiv a explicat motivele pentru care s-a adaptat greu la noua echipă.

Alex Măţan, despre adaptarea la Columbus Crew: ”Am avut o perioadă în care m-am simţit foarte singur”

În momentul în care s-a transferat la Columbus Crew, Alex Măţan avea doar 21 de ani şi nu mai avusese nicio altă aventură la vreun club din străinătate.

”Catapultat” într-un fotbal diferit, dar şi într-o cu totul altă cultură, Alex Măţan a avut serioase probleme de adaptare. Mai ales că a mers acolo singur.

Acum, tânărul mijlocaş ofensiv a explicat că faptul că n-a putut să aibă familia aproape, dar şi că soţia sa n-a putut să-i fie alături l-au făcut să se simtă singur. Acest lucru i-a afectat şi evoluţiile.

”A fost a doua vacanţă, că am vacanţă două luni şi aveam nevoie, după 3 ani de zile în care nu am avut vacanţă deloc am simţit şi eu nevoia să mă descătuşez, să mă relaxez.

Pentru mine a fost o trecere dificilă, pentru că am plecat acolo singur, famila şi sotia mea nu au putut să vină din cauza pandemiei şi tot aşa.

Am avut o perioadă în care m-am simţit foarte singur, dar acum nu va mai fi cazul”, a declarat Alex Măţan.

Alex Măţan s-a logodit cu frumoasa Elena Livadariu

Aflat în vacanţă, Alex Măţan a profitat din plin. Mijliocaşul de 22 de ani şi-a cerut iubita în căsătorie, pe frumoasa Elena Livadariu.

Alex Măţan a pregătit în detaliu acest moment şi mai întâi a cumpărat o vacanţă în Insulele Seychelles, un paradis destinat turiştilor cu venituri peste medie.

Acolo, Măţan şi-a cerut iubita de soţie pe plajă, într-o atmosferă foarte romantică.

Cei doi nu au de gând să piardă timpul şi au înregistrat deja logodna la starea civilă de la Târgul Frumos, oraşul natal al Elenei.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: alex matan 

viewscnt
Articole similare