Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Prepeliţă semnează cu noua forţă din Liga 1! Antrenorul a confirmat: ”Ne-am înţeles” | BREAKING

Andrei Prepeliţă semnează cu noua forţă din Liga 1! Antrenorul a confirmat: ”Ne-am înţeles” | BREAKINGgalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

În urma unei noi înfrângeri usturătoare pe banca lui FC Argeş, Andrei Prepeliţă a făcut un anunţ în legătură cu viitorul său.

Ajunsă în play-off in-extremis, în urma victoriei din ultima etapă a sezonului regular, împotriva lui FC Botoşani, FC Argeş a devenit ”trecere de pietoni” în elita Ligii 1.

În cele şapte meciuri disputate până acum, elevii lui Andrei Prepeliţă s-au impus o singură dată, 1-0 cu Voluntari, pierzând celelalte şase meciuri.

În ultimele două partide, piteştenii nu doar că au fost învinşi, ci au fost umiliţi de Craiova şi FCSB.

Cele două pretendente la titlu s-au impus cu 4-0 în etape consecutive împotriva celor de la Argeş, care au ajuns la un golaveraj halucinant de -15.

Calificarea în play-off a fost o reală performanţă pentru formaţia piteşteană, care plănuieşte să devină noua forţă din Liga 1, cu un proiect bine pus la punct.

FOTO: Macheta noului stadion din Piteşti

Totuşi, în urma unor astfel de umilinţe, este clar că mai e mult de muncă la echipa pregătită în prezent de Andrei Prepeliţă.

Andrei Prepeliţă semnează cu noua forţă din Liga 1

Ajuns aproape de finalul contractului, fostul mijlocaş a dezvăluit că este foarte aproape de a semna o prelungire, chiar dacă echipa nu trece prin cele mai bune momente.

În ciuda faptului că încă i se cere demisia la unele meciuri, la fel cum se întâmpla înainte de a o califica pe Argeş în play-off, Andrei Prepeliţă şi-a dat în principiu acordul să continue la Piteşti, în urma discuţiilor purtate cu primarul Cristian Gentea.

"M-am înţeles cu primarul, dar acum e greu să vorbesc despre asta. Şi noi tragem nişte concluzii, ne analizăm foarte bine evoluţiile pentru că la anul aşteptările sunt mari după această calificare în play-off şi cred că vor fi 10-11 echipe care se vor bate la play-off.

Am o strategie, mi-am conturat-o. Să vedem cum vor reacţiona jucătorii pe final. Am discutat cu domnul primar, ne-am înţeles.

Nu am semnat contractul, dar contractul l-am dat avocatului să se uite şi probabil voi semna”, a declarat Andrei Prepeliţă.

Afla mai multe despre: andrei prepeliţă 

viewscnt
Articole similare